laimav parašė:
Jei tuštinasi, tai tikrai viskas geraijei nebūtų iš ko, tai pampis sausas būtų ir mekonijaus nešalintų.
![]()
Aisku,na jos tai salinasi,aciu,nuraminot,taip noriu maitinti,o nakti ir posma nuverkiau is nevilties,kad neima kruties
laimav parašė:
Jei tuštinasi, tai tikrai viskas geraijei nebūtų iš ko, tai pampis sausas būtų ir mekonijaus nešalintų.
![]()
Aisku,na jos tai salinasi,aciu,nuraminot,taip noriu maitinti,o nakti ir posma nuverkiau is nevilties,kad neima kruties
laimav parašė:
Tai nebūtinai vystymo, tinka visokie - vaistinėje parduodami, lidl, rimi, kur tik pigiau randat![]()
aha patogu tos palutes , budavo kad kol tvarkai apsidirbusi vel pavaro , tai ismeti ta pala ir viskas
galima rast visokiom kainom,as pirkdavau nedideles pilnai uztenka pusei tos lentos dengti ties sikniuku
origami parašė:
Viskas bus gerai, pati pamenu kaip stresavau su pirmuoju. Maniškio naktį nebuvo įmanoma pažadinti, todėl ligoninėje prabuvom 3 paras... Žadinkit, siūlykit vis ir viskas gerai bus, priaugs.
gali sukietėti krūtinė arba labai sunki atrodyti, tai neišsigąskit, duokit vis valgyti, kad nesusidarytų mastitas
Birzele5 parašė:
O man atra diena,kai labai sumazeje vaiko judesiai.. Per kursus sake,kad pries gimdyma gali sumazeti, todel neskubu i priemima, nors tuo paciu sukasi mintys, ar vis…
Man antra diena irgi daug ramiau nors dar šeštadienį atrodė, kad per odą išlįs
o nuo vakar turiu ramiai atsigulti, kad pajusčiau mažas bangeles
Agnusiukas parašė:
Man antra diena irgi daug ramiau nors dar šeštadienį atrodė, kad per odą išlįso nuo vakar turiu ramiai atsigulti, kad pajusčiau mažas bangeles
![]()
Na va man lygiai tas pats, pries dvi dienas irgi atrode per oda islys, o dabar reikia sekti "bangeles" 😊
Birzele5 parašė:
Na va man lygiai tas pats, pries dvi dienas irgi atrode per oda islys, o dabar reikia sekti "bangeles" 😊
Man atrodo tai normalu, nes ir man buna ramesniu dienu kai sekti reikia ar skatinti visokiais triukais, o buna kai raminti pilveli norisi
Nikse parašė:
Dabar jau vos ne kasdien isgirstam apie besiritancius leliukus![]()
taip smagu! Stiprybes mamytems! As vis laukiu savojo termino, 23d. Atrodo tiek nedau…
Panašu mes kartu gimdysiu🙂 man kovo 25,jokių dar požymių tik aš cp ruošiuosi jei neapsivers iki to laiko, atvykti termino diena ir tiek.
Vystimo lentos nepirkau nei su pirmu ,nei su antru vaiku,tai net nepsisgedau jos🙂 na galvoju ir trečiam apsieisu,nenoriu daiktais apsiversti. 🙂 Čia tik patogumui daugiau,o palutes vistiek pirkti ir dėti ant jos reik,taip pat kaip ir visur kitur. Tik galvoju pirmiau jaunesnė buvau pasilankstydavau , lovoje keisdavau pampi pasilenkus,o dabar 35m.gal jau nugara ir pakirsti🙂 bet juk galima pačiai prisėsti į lovą , nebūtinai lenktis. Na įdomu kaip čia susitvarkysiu tokiam amžiui,bet manau nėra padėties be išeities 😁
Nepasimetusi parašė:
O kokias palutes? Tuos vienkartinius vystymo paklotelius? Jie lb brangus gaunasi, pirkau 10 vnt uz berods 5 eurlidle maciau jie pigiau, iki 3 eur, bet jauc…
As pirkau norfoje, tai manau tikrai nebrangu uz pakuote 2e pilnai nesumokejau.
Mes isigijom vystymo komoda, kuri persiformuoja i rasomaji stala, pasinaudosim iki rugsejo, kaip tik bus keliausianciai i pirma klase vyresnelei paveldas
su pirmaja pirkau tik lenta kuria ant lovytes primontavo. Tikrai labai naudinga ir patogu
o kombi pirkomes 50dydzio, kaip tik bus kol atsils, nes dar laisvokas o ugis 52
naujagimiui maximum 62 reiktu pirkti nes 68 labai didelis
Ryt pagaliau namucio isleis
Sveikinimai sulaukusioms ir jau esancioms finišo tiesiojoj!lengvai ir greitai jums
Nepasimetusi parašė:
O kokias palutes? Tuos vienkartinius vystymo paklotelius? Jie lb brangus gaunasi, pirkau 10 vnt uz berods 5 eurlidle maciau jie pigiau, iki 3 eur, bet jauc…
Mes perkam maximos favorit palutes. Nepamenu kainos, bet tikrai nebrangiai gaunasi.
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai