DiDi9 parašė:
Žadu irgi pasidomėti gal ten nuėjus ryt + įdomu kokios temos.
Jeigu ka suzinosite, praneskite
DiDi9 parašė:
Žadu irgi pasidomėti gal ten nuėjus ryt + įdomu kokios temos.
Jeigu ka suzinosite, praneskite
Dovilė Ker. parašė:
Girdėjau apie tuos kursus ligoninėje, kur už 40e, draugė buvo, sakė verta ;) kažin kur rasti datas, kada jie vyksta?
Apie tuos kursus info niekur neskelbia internete isvis, reikia skambintis (8650)44605 šiuo numeriuku ir klausti 🙂
kammbera parašė:
Apie tuos kursus info niekur neskelbia internete isvis, reikia skambintis (8650)44605 šiuo numeriuku ir klausti 🙂
okei ačiū 🌷
Merginos, ar yra kas nestumo metu lanketes ar lankotes ne privaciai o valstybineje poliklininkoje? As lankausi pas Rimsiene. Echoskopija sake darys gerookai po dekreto tik. Spirgu kaip noriu suzinoti leliuko lyti 😊 kazin ar imanoma prasyti mokamo echo? Dainu poliklinikos puslapyje raso kad vaginaline nesciuju echo 26 eur o paprasta 23 eur jei neklystu. Idomu kokia tvarka norint mokamo echo? Nuejus pas gydytoja prasyti ar registruotis is anksto 🤔
rafaelo parašė:
Merginos, ar yra kas nestumo metu lanketes ar lankotes ne privaciai o valstybineje poliklininkoje? As lankausi pas Rimsiene. Echoskopija sake darys gerookai po dekr…
Aš lankiausi irgi pas Rimšienę, ji man 18 sav darė, bet lyties nematė ir nedrįso spėlioti.O jūsų nesiuntė į MVK kliniką leliuko matavimams? Būtent ten 19 sav man ir pasakė leliuko lytį 😊 o šiaip, bandykite jos pačios paklausti kokia tvarka ir ji viską jums atsakys
rafaelo parašė:
Merginos, ar yra kas nestumo metu lanketes ar lankotes ne privaciai o valstybineje poliklininkoje? As lankausi pas Rimsiene. Echoskopija sake darys gerookai po dekr…
Tai jūs norit pas tapačią gydytoją, tik papildomo echoskopo? Ar tiesiog papildomo echo? Aš tokiu atvėju registruočiaus privačiai pas gerą gyd dėl lyties, kad apžiūrėtų 😊 pvz gydytoja Vilutienė bei Bogužienė vaikelio lyti matė jau 15sav 😳😁😊
rafaelo parašė:
Sveika, as irgi lankausi pas gyd. Rimsiene. Man irgi dare echoskopija gal kokiu 17sav,lyties nespėjo. O 20sav dariausi planine echoskopija MVK, kur jau lyti pasake. Del dar kitos echoskopijos man nieko dar nesake... Siaip man ji gerai priziuri nestuma. As tada 16-17sav kreipiausi pas ja, sakydama, kad man pilvas atrode pamazejes, nieko nejauciu ir isvis atrode, kad nenescia
tada padare echoskopija, kad nuramintu
Deimantee1 parašė:
Tai jūs norit pas tapačią gydytoją, tik papildomo echoskopo? Ar tiesiog papildomo echo? Aš tokiu atvėju registruočiaus privačiai pas gerą gyd dėl lyties, kad apžiūr…
Man Peršina - Žymantienė 16 sav ligoninėje pasakė lytį, beto sako, kad ligoninėje echoskopai geresni
Rindre parašė:
Aš lankiausi irgi pas Rimšienę, ji man 18 sav darė, bet lyties nematė ir nedrįso spėlioti.O jūsų nesiuntė į MVK kliniką leliuko matavimams? Būtent ten 19 sav man ir…
Siunte i VMKir 12 saw ir 18 saw 😊 pati ji man nei vieno echo nedare 😊
Na per 20 saw echo Domarkas leptelejo jog panasu i panelyte.
Dabar jau noriu pradeti viska pirktis ir norisi tokio kaip paskutinio taskelio ant i jog tikrai panele
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai