Sanem parašė:
Sveika, as irgi lankausi pas gyd. Rimsiene. Man irgi dare echoskopija gal kokiu 17sav,lyties nespėjo. O 20sav dariausi planine echoskopija MVK, kur jau lyti pasake.…
O kiek Jums kainavo planine echoskopija?
Sanem parašė:
Sveika, as irgi lankausi pas gyd. Rimsiene. Man irgi dare echoskopija gal kokiu 17sav,lyties nespėjo. O 20sav dariausi planine echoskopija MVK, kur jau lyti pasake.…
O kiek Jums kainavo planine echoskopija?
Deimantee1 parašė:
Tai jūs norit pas tapačią gydytoją, tik papildomo echoskopo? Ar tiesiog papildomo echo? Aš tokiu atvėju registruočiaus privačiai pas gerą gyd dėl lyties, kad apžiūr…
Jo 😊 noreciau pas ta pacia gydytoja tik papildomo echo 😊 o kas lankotes pas Rimsiene ar dare echo isleidziant i dekreta ar gerokai vėliau?
rafaelo parašė:
Merginos, ar yra kas nestumo metu lanketes ar lankotes ne privaciai o valstybineje poliklininkoje? As lankausi pas Rimsiene. Echoskopija sake darys gerookai po dekr…
Kaip įdomiai 🤔🤔 Nes mane kai antrą kartą echo siuntė į MVK (ėjau 24 sav) tai poto dar viena karta buvo nisivedusi į tą kitą kabinetą pažiūrėti kaip gyvena lelius ir dabar kai dekretą ėjau irgi buvom nuėję pažiūrėti 😊 o dabar eisiu 34 sav echo vėl į MVK tai trečiai patikrai. Beje gine mano Rimsiene
rafaelo parašė:
Jo 😊 noreciau pas ta pacia gydytoja tik papildomo echo 😊 o kas lankotes pas Rimsiene ar dare echo isleidziant i dekreta ar gerokai vėliau?
Aš lankausi privačiai pas Bogužienę. 😊
rafaelo parašė:
O kiek Jums kainavo planine echoskopija?![]()
Ne, tai planine ir yra ta, kuri priklauso jums nemokamai (12sav ir 20sav). O kai ejau pas Rimsiene papildomai, tai nieko nekainavo, nes, kaip ir sakiau, skundziausi, kad nerimauju, ar tikrai viskas gerai... Kaip tik vyras buvo grizes i Lietuva, tai kartu kita diena pas ja ir nuejom apziurai su echoskopu
Lankiausi pas Rimsiene iki nestumo kasmetinei apziurai tai toks jausmas pasirode kad vos ne kalta buvau kad atejau jei nieko ner. Tai sakau jai kad nebuvau ilgai ir atejau pasitikrinti. Na... Rimsiene uzpilde vizito ta lapeli ir sako tai viskas nebent nori kad apziureciau, o pas mane zaizdele buvo. Sakau jai tai jei nebuciau norejusi apziuros buciau net nejusi, tokia nepatenkinta buvo... Bet cia mano patirtis
IndreR parašė:
Lankiausi pas Rimsiene iki nestumo kasmetinei apziurai tai toks jausmas pasirode kad vos ne kalta buvau kad atejau jei nieko ner. Tai sakau jai kad nebuvau ilgai ir…
Man Rimšienė išvis nebepatinka.. kažkada rado žaizdelę ir miomą, nuėjau pas kitą daktarę, nerado nieko, sako gražiausia gimda.. paskui eilę metų gėriau kt nu ir prasidėjo visokie kraujavimai, tai išrašė kitų kt ir paleido, viskas tiek žinių, nei apžiūrėjo nieko.. supykau ir nebeinu pas ją 🙄
kammbera parašė:
Kaip įdomiai 🤔🤔 Nes mane kai antrą kartą echo siuntė į MVK (ėjau 24 sav) tai poto dar viena karta buvo nisivedusi į tą kitą kabinetą pažiūrėti kaip gyvena lelius i…
Oho 🤗 matyt mokat kazkuo "skustis"
as ateinu. Paklausia kaip jauciates, as ,- puikiai. Tada svertis. Matuoti spaudimo ir kur koki tyrima jei reikia suraso. Viskas...
Bandyciau pameluoti, kad mazai judesiu jauciu... bet kazkaip geriau susimoketi nei melu bandyti echo nemokama gauti 😊
Tai kaip siprantu is jusu visu patirciu, tai nestumo metu priklauso tik pora echoskopiju 🤔😔
Rasa.B parašė:
Man Rimšienė išvis nebepatinka.. kažkada rado žaizdelę ir miomą, nuėjau pas kitą daktarę, nerado nieko, sako gražiausia gimda.. paskui eilę metų gėriau kt nu ir pra…
Mane vis kazkodel gasdina ji kad man gresia prieslaikinis gimdymas. 12 saw gimdos kaklelis buvo 3.2 cm. Domarkas ivardijo nestuma be patalogiju... nuejus pas Rimsiene jai pasirode per trumpas kaklelis 🙈 kiek skaiciau tai kad normalus... 20 saw ejau i MVK echo kaklelis 2.9 buvo...niekas nieko nesake, o pas Rimsiene atejau, pamate echo lapa, tai vel grasino kad tik lovoje daugmaz guleciau ir nk neveikciau....
rafaelo parašė:
Mane vis kazkodel gasdina ji kad man gresia prieslaikinis gimdymas. 12 saw gimdos kaklelis buvo 3.2 cm. Domarkas ivardijo nestuma be patalogiju... nuejus pas Rimsie…
Man nei kart nematavo kaklelio Rimšienė, nematavo ir MVK per apžiūrą. žiūrėkit kaip jaučiatės, pasaugokit save, nes didesnis krūvis man būtent iššaukė priešlaikinį, bet net tada išleidžiant iš ligoninės neliepė gulėt lovoj, pasivaikščiot, pajudėt būtina. Išvaikšto merginos ir su visai trumpu ir net pernešioja, čia nėra ko gąsdinti, nes ir ligoninėj yra daktarų, kurie gąsdina..
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai