Svajokle19 parašė:
Sveikos. O as nepamenu ka reikia turet nusipirkus bambytei gydyt po gimimo? Po truputi perku priemones higienos
Antakalni israse spirita,juo ir valem kol nenukrito
Svajokle19 parašė:
Sveikos. O as nepamenu ka reikia turet nusipirkus bambytei gydyt po gimimo? Po truputi perku priemones higienos
Antakalni israse spirita,juo ir valem kol nenukrito
waily parašė:
Antakalni israse spirita,juo ir valem kol nenukrito![]()
O čia kažkoks spec spiritas? Aš su pirmagimiu berods ir tik vandeniu valiau kaip ligoninej liepe🤷♀️
waiwa1401 parašė:
O čia kažkoks spec spiritas? Aš su pirmagimiu berods ir tik vandeniu valiau kaip ligoninej liepe🤷♀️
Aš irgi su pirmagimiu tik virintu vandenuku valiau, ligoninėje irgi taip rodė, šeimos gydytoja irgi atvykusi į namus sakė tik vandenuku plauti 🤷♀️ Dabar žiūriu vienom sakė vienaip daryti, kitom kitaip, tai kaip čia geriau, mums puikiai ir su vandenuku valant sugijo 🤔
Sun. parašė:
O per kiek laiko mazdaug nukrenta virkstele?
Nu kazkur per 7-10d. Priklauso ir nuo virksteles storio, mano drauges naujagimio buvo labai stora virkstele, tai nukrito tik beveik po 3sav, bet gydytoja jai sake, kad normalu, nes labai stora buvo. Tad kuo plonesne, tuo greiciau nukrenta
Aš ir valiau vandeniu virintu, nes taip rodė gimdymo namuose. Kai atėjo gydytoja į namus, sako valyk vandeniu, jei nori turėti problemų. Tai po jos apsilankymo asept purškalu valiau. Gal ir nieko nebūtų buvę nuo to vandens, bet kai pirmas vaikas, tai paklausiau ką sako 🤷♀️
waiwa1401 parašė:
Spiritas tas kur israso tik su receptu.
waiwa1401 parašė:
Kazkoks su receptu,pirkom antakalnio kliniku vaistinei, paprastoj jo nenusipirksi.
Nzn, ar gerai su vandeniu,ar geriau su spiritu,bet pas mus greit nudziuvo ir nukrito ir viskas puikiai
tai ir db su spiritu valysiu
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai