SoNNa parašė:
Pas mane svoris išvis neauga. Kaip nukrito pastojus, tai tik 1 kg teužaugo. Dabar -2kg. Cukrus normalizavosi, normų neperžengiu. Jei norisi ko labai saldaus, tai su…
Cukrus ir mano normų vis dar nesiekia, šiandien tik kiek išgąsdino 3.4, tai net antrą kart duriaus, tą patį rodė. Tad prie standartu tapusio banano ir sumuštinio dar ir pomidorą prigriebiau pusryčiams (nors visą gyvenimą pusryčiams arba kokios nesamonės būdavo, arba iš vis jų nevalgydavau, metus su virš protarpinio badavimo laikiaus, tai mano organizmui pusryčiai nelabai reikalingi būdavo). Tiek, kad pastojus tenka progesteroną gert, tai turiu įsitikinimą, kad ant tuščio skrandžio to geriau nedaryt, tad faktiškai prisiverčiu pusryčius valgyt, na, ir kai reikėjo pradžiai tuos 4 kartus į dieną cukrų stebėt, tai irgi teko normaliau pavalgyt 😁
Aš pastojus svėriau 80.3 (ūgis 171), tai kaip nukrito iki 72.4, taip jau gal trečia savaitė ir stovi, faktiškai nuo cukraus matavimo pradžios. Pradedu svarstyt, ar nereiktų pradėt ir kokių kalorijų pasiskaičiuot, nors be proto tingiu užsiimti tokiais žaidimais... 😁