Wikne parašė:
Nemačiau čia jokio kivirčo, matyt kiekviena perskaito ką ir kaip nori![]()
Aš irgi... 🙂
Wikne parašė:
Aš irgi... 🙂
Wikne parašė:
galbūt aš įžvelgiau daugiau, nes kitoje grupėje šios narės taip pat išsiskiria savo bendravimu :))
EglėB parašė:
Aj, būsimos ir esamos mamos, viską galima nurašyt hormonams - ir diskutavimo manierą ir interpretaciją![]()
![]()
pritariu
dar mėnulio fazę pridėjus...
semi parašė:
visgi pasirodo yra nemažai receptų keptos silkės, net ir sūdytosgal kažkas bandėte ir neblogai pavyko? kitas klausimas, gal acto marinatas kažkiek padeda neutra…
Kiek teko skaityti, kad silkė prieš pardavimą gerokai pamirkoma kažkokiam "brude" (neva, kad ištirpinti kaulus) kas bent jau teoriškai turėtų išdusinti visas kvarabas... 😁 Actas, druska, dar jei svogūnas, man rodos turėtų irgi prisidėti prie pavojaus mažinimo. Tikrai neteigiu, kad sveika ar, kad viską žinau 🙂 Tik man įdomi ta prieštaringa nuomonė straipsniuose, kur nėščiukės trokštančios silkės vis pateikiamos kaip nėštumo įnorių pvz, o kai kur tiesiai šviesiai sakoma, kad silkė naudinga nėštumo metu 🤔 Tai suprasti absoliučiai neina... Nu ir žinoma... Padiskutavus apie silkę, užėjo nenumaldomas noras 🤦♀️🤦♀️😁 Ką čia suvalgius tokio, kad numarintų 😏
Gabi_jukas parašė:
Kiek teko skaityti, kad silkė prieš pardavimą gerokai pamirkoma kažkokiam "brude" kas bent jau teoriškai turėtų išdusinti visas kvarabas... 😁 Actas, druska, dar jei…
vat būtent ir aš daug kur skaitau, kad silkę rekomenduoja valgyti. Tai gal kažkokia jos paruošimo forma yra visai tinkama? Aš po truputį marinuotos silkės užvalgau kartais... nesusivaldau tiesiog
Wikne parašė:
Aš ir nesupratau čia kas dvikovas įžvelgė :)) visažines, aštriau pasikeista komentarais ir tiek, kai bando įgelt
semi parašė:
visgi pasirodo yra nemažai receptų keptos silkės, net ir sūdytosgal kažkas bandėte ir neblogai pavyko? kitas klausimas, gal acto marinatas kažkiek padeda neutra…
Kažin dėl acto, man rodos tik karštis ir aukšta temperatūra :)) bet čia kaip sakant yra pačios pasirinkimas saugausi ar nesisaugau, čia tas šiek tiek gali ir pasibaigt :)) o bet tačiau aš pati darausi prie kraujo tyrimų ir toksiplazmozes, visa gyvenimą valgiau ir karpacio ir jautienos visus kepsnius kraujingus ir nesirgus, o būna va moteris obuolio ne nusiplauna nėštumo metu ir kaip tyčia :)) bet vis tiek vengiu dabar neapdoroto viso
Gabi_jukas parašė:
Kiek teko skaityti, kad silkė prieš pardavimą gerokai pamirkoma kažkokiam "brude" (neva, kad ištirpinti kaulus) kas bent jau teoriškai turėtų išdusinti visas kvarab…
Tai daug tos prieštaringos informacijos ir na, kiekviena atsirenkt turi pati
O dėl silkės, aš esu iš tų, kur ale įnoringa
Bet aš silkę aplamai laaaabai mėgau, tai nu nėra tas įnoris, kad prieš tai niekad nevalgiau, o dabar prisireikė
EglėB parašė:
Tai daug tos prieštaringos informacijos ir na, kiekviena atsirenkt turi pati![]()
O dėl silkės, aš esu iš tų, kur ale įnoringaBet aš silkę aplamai laaaabai mėga…
Kaip ten nuo saldaus iki sūraus labai norisi 😃
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai