Laukiami visi gegužę gimstantys stebuklėliai.
2021 gegužinukai ❤ (Archyvas iki 2021.01.04)
Laukiami visi gegužę gimstantys stebuklėliai.
2021 gegužinukai ❤ (Archyvas iki 2021.01.04)
Ramos parašė:
Na mes siandien ragavom bulve 🤪😂 Laimingi abudu ciaumojo apsilaizydamiDaviau pusantro arbatinio saukstelio, daugiau pabijojau 🙈🙈 Klausimas kas jau pradejot prim…
Mes turbūt ragavimo stadija jau praėjom, bet iš pradžių duodavau per pietų valgymą, prieš mišinuką, kaskart didinu košės kiekį ir mažinu mišinuko kiekį🙂 kol kas košytės išvalgo apie 100ml, vėliau pradeda zirzaliuot😅 duodu tik tą kartą, kad jau pietų maitinimas ilgainiui pasidarytų daržovienė.
O dėl antradienės košytės skaičiau, kad geriau yra šviežia, nes joje daugiau maist.medžiagų, kurios stovint šaldytuve ir šildant dar kartą dingsta🙂 aš kol kas darau šviežią🙂
Cia ne i tema klausimas, bet ar as jau viena vis dar su plonom medvilninem kepurytem ir plonais medvilnes kombiais vaikus laikau?
Su Columbia sugebejau pirmagimi karta perkaitinti, tai juos laiku tik salciams,o masinoje su megztinukais dzemperiukais veziojuosi 🙈
Gal jau extremale pasidariau, bet atrodo nesusale jie man.
PatricijaM parašė:
Cia ne i tema klausimas, bet ar as jau viena vis dar su plonom medvilninem kepurytem ir plonais medvilnes kombiais vaikus laikau?
Na mes sirguliuojame,bet sesę iš darželio reikia pasiimti.Darželis šalia,dedu striukytę,ne kombį
PatricijaM parašė:
Mes iš lauko katik. Beveik 19val.dejau irgi medvilnini kombi ir pleduka
PatricijaM parašė:
Aš tai pagal laipsnius žiūriu, bet prie 6 laipsnių einam su megztom kelnytėm ant kelnių, paltuku, kepuryte ir pirštinytėm, nes rankos labai staigiai atšąla. Šian ir išėjom su nestoru kombiu prie +6, bet kai dėjo miegot 4h, tai grįžom namo jau prie +14 😃
PatricijaM parašė:
Mes dar su medvilnine kepurėle ir kombinezonu į lauką einam, ant viršaus pledukas.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai