GeliuMyletoja parašė:
O buvo kam paruošiamieji visą naktį? Man iki šiol jie tęsiasi.. ir miegot neišeina. Reguliarus būna kokius 3 kartus ir vėl išsimuša... galvoju kadangi praeitą penkt…
Man prieš gimdymą kelias paras buvo paruošiamieji 🙉
GeliuMyletoja parašė:
O buvo kam paruošiamieji visą naktį? Man iki šiol jie tęsiasi.. ir miegot neišeina. Reguliarus būna kokius 3 kartus ir vėl išsimuša... galvoju kadangi praeitą penkt…
Man prieš gimdymą kelias paras buvo paruošiamieji 🙉
Erikute1989 parašė:
Man ziauriai skausmingi, sakau, gal keistai nuskambes,bet as tiirai skausmui pakanti,net labai,bet cia varo is proto![]()
Na, as jusu vietoje gal pasiskambinciau gydytojai, ar i priemima. Nekentekit. Gal jau veikla prasidejo🤔
Erikute1989 parašė:
Pirmas vaikas;)
Dabar va buvo keli saremiai, kas 8min.. bet ir is duso grizau neseniai, tai va pri…
Važiuokite į ligoninę 🤭 jums viskas vyksta taip kaip man ..man saremiai buvo nereguliarus..ir tik keli. Saltis krete...ir sąrėmiai buvo tokie kad ne pats saremia skaudejo o man kirto iskart skausmas i kojas ir nugarą. Man aparatas vos sąrėmius fiksavo..o skausmas buvo nepakenciamas .nors as skausmui pakanti...ir taip pagimciau..tai vaziuokite primamajame paziures ir jei tai netikras signalas bet jus apziures..kad poto nebutu per velai...
Agnė 1 parašė:
Važiuokite į ligoninę 🤭 jums viskas vyksta taip kaip man ..man saremiai buvo nereguliarus..ir tik keli. Saltis krete...ir sąrėmiai buvo tokie kad ne pats saremia sk…
Labai pritariu 🤭
Man ir gydytojas sake, kad pajautus skausmus didesniis geriau nuvaziuoti i
priemima, jei nematys reikalo laikyti - paleis 😊
Erikute1989 parašė:
Aciu uz patarimus![]()
Laukiu griztancio vyro,ir tada vaziuosim i priemima.
Parasykit kaip seksis
🙏🏻
medaus_bitutė parašė:
Parasykit kaip seksis🙏🏻
Butinai
Erikute1989 parašė:
Aciu uz patarimus![]()
Laukiu griztancio vyro,ir tada vaziuosim i priemima.
Geriau nuvaziuokit
as va antradieni 3h nuo paruosiamuju kankinausi... sian nuvykau apziurai ir pasirodo 3 cm atsidare jau
dabar kraujavimo biski yra, pykina ir maudzia bet labai silpnai. Tai ziuresim ar valgysiu ryt torta gimtadienio proga ar bus dvigubas gimdienis
Taip pat, prieš 2 savaites nugasdino per mazu svoriu, echo rode 2445g o sian jau 3251 tai isgastis buvo nebutinas ir esam pasiruose ateit i si pasauli
Bet Ju
Moliugele333 parašė:
Geriau nuvaziuokitas va antradieni 3h nuo paruosiamuju kankinausi... sian nuvykau apziurai ir pasirodo 3 cm atsidare jau
![]()
dabar kraujavimo biski yra,…
Bet Jus paleido namo?
Ar pasigulde? Ar kazkaip numalsino saremiu skausmus?
As kai ptik va ruosiuosi i priimamaji.
Erikute1989 parašė:
Bet Ju
Paleido namo
nera reguliarus saremiai, vandenys nenubege tai sake galiu ir savaite dar taip but
tik vizito jau nebeskyre, vaziuot kai pasijaus simptomai arba kai sueis 41 savaite
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai