Peleda3 parašė:
Na ka po gines as jau,pasvere kraujospudi pamatavo,tonus pasiklause ir pilva pamaige...na jei iki pirmadienio neissilukstensiu vel pas gine tada duos siuntima i pat…
Cia kur taip?
Peleda3 parašė:
Na ka po gines as jau,pasvere kraujospudi pamatavo,tonus pasiklause ir pilva pamaige...na jei iki pirmadienio neissilukstensiu vel pas gine tada duos siuntima i pat…
Cia kur taip?
Alisute parašė:
Aš pirmajam į ligoninę buvau paėmus 3-4 komplektukus ir užteko, nes greit išleido, bet draugė po cezario gulėjo ilgiau, tai jai ir 7 buvo mažai, tai isidėjau šį kar…
Na kazkiek ramiau darosi, nes kartais kitu mamyciu pasisakymai nuvaro i nevilti. 😃
Peleda3 parašė:
Čia kuriam mieste? Klaipėdoj neleidžia be Covid testo. Tai gimdžiau viena,nes buvom pasiruošę i važiuot į Kauna...bet gavos kaip gavos.
Olmira parašė:
Cia kur taip?
Mazeikiai
Gitamer parašė:
Čia kuriam mieste?
Mazeikiai
Peleda3 parašė:
Oho. Nieko sau...
Mes darėmės šiandien ir abu su vyru testus 😀 Sąskaitos kol kas negavom bet jei gausim ( gimdyt juk teks grįžti 😄) na tai ir susimokėsim. Aš lyg viena ausim ir buvau girdėjus, kad vyrui mokama nes nu ala gali ir viena gimdyt 😃 bet šiandien kažkaip pamiršau paklausti... dabar laukiu rezultato kaip ant adatų 😃
O rūbeliai mano ir be etikečių tai kažkaip iš akies paėmiau po keletą bet nedaug. Tikiuosi neužsibūti
norėčiau taip
ir pamperių nedaug įsimečiau - reiks bus kas priveža
Peleda3 parašė:
Bet kiek visur skaitinejau tai ir vyrui ligoninej budavo nemokamas...nebent tik jei nori isangsto pasidaryti privaciai tada mokama,bet cia valstybine ligonine
Kaune vyrui tai tikrai nemokamai. As Kauno klinikose gimdyti noriu,tai tik girdėjau,kad nuo vasario 1 pakilo privačių palatu kainos,damn... o jei nori,kad vyras liktu,tos palatos reik
Ieva.Z parašė:
Kaune vyrui tai tikrai nemokamai. As Kauno klinikose gimdyti noriu,tai tik girdėjau,kad nuo vasario 1 pakilo privačių palatu kainos,damn... o jei nori,kad vyras lik…
Na man tai nebutina jog liktu,bet norejom abu,kad dalyvautu,na matysiu ka pasakys maniskis gryzes isgirdes tokia naujiena😀 ar verta moketi tokius pinigus uz kelias valandas
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai