Nerko parašė:
Tikėtina. Gal pradės vėliau. Mes tai ir nebandom stotis 🙈
Mano atsistoja,bet toks klebantis😁
Nerko parašė:
Tikėtina. Gal pradės vėliau. Mes tai ir nebandom stotis 🙈
Mano atsistoja,bet toks klebantis😁
Suzzii parašė:
Gal nesupranta, kaip. Mano sūnėnas išmoko ropoti iš katino. Atvažiavo į svečius pas mus ir atrado kažką bendro. Jus pati paropokit
Pas mus ir katė ir du šuniai 🙈 ir trys broliai 🙈ir aš ant žemės su ja būnu 🙈 vyresnėlis neropojo bet jis ridendavosi per šoną. O šitai damačkai panašu labai gerai kaip yra. Pasilenkia belenkiek į priekį (pedkelnes dantimis bando nusiimt) ir į šonus lankstosi tai praktiškai viską pasiekia ko nori, o ko nepasiekia po kelių bandymų nusprendžia kad "aij gal ir nenoriu"
Nerko parašė:
Pas mus ir katė ir du šuniai 🙈 ir trys broliai 🙈ir aš ant žemės su ja būnu 🙈 vyresnėlis neropojo bet jis ridendavosi per šoną. O šitai damačkai panašu labai gerai k…
Mano kukuliui kaip Jūsų damačkai gerai kaip yra, jam net vartytis nereikia. Pora kartų esu mačius, kad apsiverčia, nesuverčia ir guli ant nugaros, dzin jam, randa ką veikti. Maniškis storuliukas 11 kg, bet aš guodžiuosi, kad toks vaikas, nes vyras mažas buvo storas ir nieko nedarė pagal amžių.
Nerko parašė:
Pas mus ir katė ir du šuniai 🙈 ir trys broliai 🙈ir aš ant žemės su ja būnu 🙈 vyresnėlis neropojo bet jis ridendavosi per šoną. O šitai damačkai panašu labai gerai k…
Maniškė lygiai taip pat sėdėjo vietoj ir lankstėsi. Bet prieš porą dienų matyt nusibodo ir pradėjo bandyt kažkaip į priekį judėt. 🙈
Beje gal turit idėjų kaip grūdines košes ne košių pavidalų paduot? 🤔
saldainiuke parašė:
Ziuriu daug kas planuoja leisti si rugseji i darzeli. As tai galvojau kai bus du metukai bet iseina taip kad jei ne si rugseji o kita tai jau bus 2,5 metu ir reikes…
Jūs man pasakykit kaip jūs girdote diacarbą savo mergytei?Aš tai po lašiuką ant košės spaudžiu,kitai viską spjauna lauk.
JonVytė parašė:
Mano kukuliui kaip Jūsų damačkai gerai kaip yra, jam net vartytis nereikia. Pora kartų esu mačius, kad apsiverčia, nesuverčia ir guli ant nugaros, dzin jam, randa k…
Maniškei irgi gerai kaip yra. Pasodinta sėdi. Vartosi. Pati nesistengia nieko🤪
Gitamer parašė:
Maniškei irgi gerai kaip yra. Pasodinta sėdi. Vartosi. Pati nesistengia nieko🤪
Maniškis taip ramiai neissedetu 😁
Donataso parašė:
Maniškė lygiai taip pat sėdėjo vietoj ir lankstėsi. Bet prieš porą dienų matyt nusibodo ir pradėjo bandyt kažkaip į priekį judėt. 🙈
Orkaitėj kepkit - dribsnius (avižų, 5 grūdų ar pan.) sumaišykit su šakute trintu bananu, kad gautųsi tokia lipni "tešla", galit kokių miltų šiek tiek įmaišyt, duokit truputį pastovėt, pabrinkt. Per tą laiką į kepimo indą įtieskit kepimo popierių, patepkit riebalais. Dėkit pusę masės, paskirstykit, paspauskit, tada uogų ar uogienės (aš naudoju šaldytas braškes arba šilauoges, iš vakaro iš šaldiklio perdėtas į šaldytuvą) ir ant viršaus vėl tešlą. Ir kepkit ~20 min 180laipsnių. Gaunasi toks į rankas paimamas kepinys. Galit uogų ir nedėt, bet tada sausoka. Maniškiui sueitų, bet trimetė jau išrankesnė, tai dėl jos pasaldinu
proporcijų tikslių nežinau, iš akies darau. O idėją nugvelbiau iš fb grupės BLW Lietuvoje
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai