Rainbow. parašė:
Žiuriu labai daug pernešiojančiu virš terminu , ar daug virš terminu kur ne pirmi vaikai?
Pirmas vaikas 39sav gimė, db jau 40+2, dar nieko..
Rainbow. parašė:
Žiuriu labai daug pernešiojančiu virš terminu , ar daug virš terminu kur ne pirmi vaikai?
Pirmas vaikas 39sav gimė, db jau 40+2, dar nieko..
likaliena parašė:
Būtinai sekit kraujo spaudimą, mano buvo pakilęs 140/85 termino dieną, tai ginekologė nieko nelaukus išrašė siuntimą ir parai laiko guldė į stacionarą, klausinėjo a…
Dėl to tinimo, tai nežinau.. man regis ant paskutinių savaičių visos patinusios.. 🙄😐 man taip pat kojos, rankos, veidas patinęs, pasiskaičiau ir irgi buvau išsigandusi, tačiau akyse neraibuliuoja, nejaučiu didžiulio ar šiaip nuolat varginančio galvos skausmo, silpnumo, kad iš lovos ne išliptum. Kai nueinu pas ginekologę irgi nėra sakiusi, kad baltymo šlapime būtų rasta. Tai tas patinusios kojas, rankas ir veidą nurašiau paskutinėms savaitėms. Kuo daugiau skaitai internete, tai tuo daugiau visokių sau ligų ir negalavimų gali prisitaikyti.
Medd parašė:
Kaip jūs skubat, aš dar noriu kuo ilgiau nėščia pabūti. Savijauta gana gera, kai vaikas išeina į darželį galiu sau ilsėtis namuose, filmus žiūrėti, knygas skaityti.…
Aš taip pat dabar mėgaujuosi paskutinėmis dienomis ir dar savaitę visai pabūčiau nėščia
Frezija parašė:
As pasiskambinau i ligonine kurioje planuoju gimdyti, sako nereikia jokiu siuntimu, tiesiog atvykit tonus paziuresim. Nuvykus juos pamatavo, gydytoja patikrino kakl…
O kurioj čia ligoninėj?
RM-ienė parašė:
O kurioj čia ligoninėj?
Kauno antra ligonine
pienespukas01 parašė:
Dėl to tinimo, tai nežinau.. man regis ant paskutinių savaičių visos patinusios.. 🙄😐 man taip pat kojos, rankos, veidas patinęs, pasiskaičiau ir irgi buvau išsigand…
As irgi galvojau ,, ai nieko cia tokio, visi raso -- patinimai normalu , kol i ligonine nepagulde. Tad jeigu labai tinsta kojos , rankod ar veidas, kraujuospudis aukstas ir blogai jaiciates del remens -butinai praneskite gydytojui. Aciu die as visgi po savaites simptomu pranesiau ir laiku sustabde viska vaistai ❤️
Nanacka parašė:
As irgi galvojau ,, ai nieko cia tokio, visi raso -- patinimai normalu , kol i ligonine nepagulde. Tad jeigu labai tinsta kojos , rankod ar veidas, kraujuospudis au…
Tai žinoma, jei tikrinatės ir kraujo spaudimas yra pakilęs, tai reikia kreiptis į medikus. Čia be kalbų. Nespelioti, o PASITIKRINTI (namų sąlygomis) ir esant pakilimui kreiptis į medikus.
pienespukas01 parašė:
Dėl to tinimo, tai nežinau.. man regis ant paskutinių savaičių visos patinusios.. 🙄😐 man taip pat kojos, rankos, veidas patinęs, pasiskaičiau ir irgi buvau išsigand…
Oi tikrai ne visos. Nėra gerai tinti. Pati buvau patinusiomis kojomis tai gavau poilsio režimą ir parą praleidau ligoninėje stebėjimui
Nanacka parašė:
As irgi galvojau ,, ai nieko cia tokio, visi raso -- patinimai normalu , kol i ligonine nepagulde. Tad jeigu labai tinsta kojos , rankod ar veidas, kraujuospudis au…
Man taip pat patine kojos, rankos, bet kauliukai katosi tai sako kad nera baisu labai.... Ranku pirstai net stagareja..... Bet niekas nieko... .remuo griauzia.... Bet normalu sako..
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai