laurora parašė:
As dar nesugalvoju treciai panelei vardo. Patinka retesni vardai. Turiu mergaites - Eivilte ir Armile. Vel noriu kazko retesnio.
Mano dukrytes Adrija vardas dabar vėl lyg ir mato kad bus mergytė,tai dar vardo neturim
laurora parašė:
As dar nesugalvoju treciai panelei vardo. Patinka retesni vardai. Turiu mergaites - Eivilte ir Armile. Vel noriu kazko retesnio.
Mano dukrytes Adrija vardas dabar vėl lyg ir mato kad bus mergytė,tai dar vardo neturim
Saldapicki parašė:
Mano dukrytės vardais Tėja ir Mantė,o trečiosios tikriausiai bus Ema🥰 visi tokie trumpi,šiuolaikiški,kad niekas netrumpintu😊
Bet čia kaip juokingai gaunasi, mes uždėjom mergaitei vardą Ieva, kad niekas netrumpintų, tai visi ilgina - Ievute vadina
ir ji pati save visiems Ievute pristatinėja
EglėR parašė:
Bet čia kaip juokingai gaunasi, mes uždėjom mergaitei vardą Ieva, kad niekas netrumpintų, tai visi ilgina - Ievute vadinair ji pati save visiems Ievute pristati…
Geras 🤗😊 bet mazybiskai nk blogo🤗 pavyzdžiui mano pusserė Benedikta,visą gyvenimą ją visi Bene vadina,tai žinokit jei kas ištaria pilna vardą pasimeta😅 sako savo vardo realiai neasu girdėjusi😁todėl man svarbu,kad netrumpintu,o Emute mes patys vandinsim kol maža🥰
Euforija3 parašė:
Kalbant apie vardus tai pas mane Jokūbas ir Katalėja, jeigu trecias bua berniukas noriu Elijus varda, o mergaitei neturim nei vieno varianto😭🤣
Oo geras, mes antram sūnui planuojam taip pat vardą dėti Elijus 🌷🤭
saltonaitezz parašė:
Sveikos,gal kuri turit panašią problemą ir galėsit patart. Iššoko ant kojų venos ir visi kapiliarai,tapo skausminga. Lioton nepadeda. Vaistinėje rekomenduoja tik jį…
Nusipirkite kompresines kojines, ryte dar iš lovos neišlipusi užtempkite ir vaikščiokite visą dieną. O kai gaunate progą prigulti, tai po kojomis pagalves ir galit iškėlus kojas. O prieš einant miegoti lioton patepkite
saltonaitezz parašė:
Sveikos,gal kuri turit panašią problemą ir galėsit patart. Iššoko ant kojų venos ir visi kapiliarai,tapo skausminga. Lioton nepadeda. Vaistinėje rekomenduoja tik jį…
Medicinines kompresines kojines, tos kur storokos ir kaina nuo 50. euru mazdaug. Nesumaisykite su megejiskomis kompresinemis, kur plonos po 10,20 euru.
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Aš su keistu klausimu,normalu kad mažylė spardosi tik vienoj vietoj? Niekur kitur nejaučiu spyrių tik vienoj vietoj,arčiau šonkaulių
Tai ten tikriausiai ne mažylė, nes mūsų laike vaikučiai dar vos bambą siekia 😄 dar gimda tiek nepakilus
Erikaja parašė:
Tai ten tikriausiai ne mažylė, nes mūsų laike vaikučiai dar vos bambą siekia 😄 dar gimda tiek nepakilus
Na man ginekologas echo žiūrėjo aukščiau bambos. Net keista nes po echo ir pradėjau jaust kažką,užtat keista dabar... net neįsivaizduoju kas tada gali būt 🤔😅
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai