Elyz parašė:
Tikrai oho! Didžiausi sveikinimai su šeimos augimu 🌸🌸🌸 ir, žinoma, didžiausios sėkmės su naujais žirniukais 🥹
Ačiū ačiū
pas mane tai kas šmaikščiausia giminėje dvynuku nėra buvę
Elyz parašė:
Tikrai oho! Didžiausi sveikinimai su šeimos augimu 🌸🌸🌸 ir, žinoma, didžiausios sėkmės su naujais žirniukais 🥹
Ačiū ačiū
pas mane tai kas šmaikščiausia giminėje dvynuku nėra buvę
AgMagnis parašė:
Ačiū ačiūpas mane tai kas šmaikščiausia giminėje dvynuku nėra buvę
![]()
![]()
Ar natūraliai pastojot? Pas mane irgi dvynukai, tai kiek domėjausi tai genetika, amžius, nebe pirmas nėštumas ir kiaušidžių stimuliacijos padidina tikimybę dvyniams, pas mane ir giminėje yra ir su kiaušidžių stimuliacija pastojau ir antras nėštumas
akvae parašė:
Nesenai turėjau lytinius santykius, mėnesinių niera daugiau nei mėnesis, yra tikimybė nieštumo?
Tik nėštuno testas ar HCG tyrimas atskleis tiesą. Jei buvo nesaugus seksas gali būt ir vaikas 👍🏼
Elyz parašė:
Dar klausimas dėl dvynių. Ar jaučiasi kokie didesni simptomai nei laukiantis vieno? Ar viskas visai taip pat, tik dvynukai?
Ilgiau šleikštulys kamavo nei su pirmagime, daugiau nieko
Goosey parašė:
Ar natūraliai pastojot? Pas mane irgi dvynukai, tai kiek domėjausi tai genetika, amžius, nebe pirmas nėštumas ir kiaušidžių stimuliacijos padidina tikimybę dvyniams…
Pastojau natūraliai, ir nieko nevartojau
Elyz parašė:
Dar klausimas dėl dvynių. Ar jaučiasi kokie didesni simptomai nei laukiantis vieno? Ar viskas visai taip pat, tik dvynukai?
Kolkas kol 8 savaitės, tai nieko kažko ypatingo nejaučiu, tik pavargstu labai greit ir labai troškina
bet ir su pirmu taip buvo, tik gal ne taip greit pavargdavau
klmn parašė:
Wow, sveikinu. Didelis džiaugsmas, mano svajonė visada buvo dvynukai 🤣
Ar giminėj yra dvinukų?![]()
Nea nėra 🤣🤣
AgMagnis parašė:
Ačiū ❤️ vis dar lengvam šoke 😁 aišku gydytojas sake kad va tau dievas du iškart davė, nes pirmagimės širdelė gegužės 4 dieną 37 nėštumo savaitę sustojo.…
Sveikinimai !!!!
pas mus taip pat dvyniai. Po persileidimo. Tai irgi sako atlygino su kaupu. Identiški ar ne?
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai