LovBo parašė:
Oo pavojinga situacija su aukštu spaudimu.
Ačiū ❤️
LovBo parašė:
Oo pavojinga situacija su aukštu spaudimu.
Ačiū ❤️
P_upsė parašė:
Ach.. tas moteriškas smalsumas, del to ir piktinasi, kad negali patekti į slaptą grupę ir patenkinti tą savo moterišką smalsumą 🙈😂
Ką reiškia smalsumas, aš vis nesuprantu, atrodo kad kažką vis blogo norit įžvelgti, 🤷♀️ tiesiog įdomu manau pasiskaityti kažkokias patirtis, patarimus, aš pati pirmą kartą laukiuosi ir man įdomu paskaityti, nematau kas ten tiek gali būti asmeniška, juk niekas nerašo vardų su pavardėmis ir niekas nieko nenori čia pasijuokti ar kažką viešinti...
Rossy parašė:
Su pirmu neštumu mėnesį pragulėjau stebėjime kol nepagimdžiau dėl aukšto kraujo spaudimo. Visą gyvenimą turiu mažą ir kaip taip jis gali susikelt nesuprantu, dabar …
Tai ir aš gulėjau ligoninei, tik va kai tyrimai buvo idealūs paleido namo ir po keliu sienu bamt
P_upsė parašė:
Jokia čia politika, yra uždara, slapta grupė. Tik tiek slaptame, jau nebepriimama, nes bendraujama nuo pirmųjų testų, naujoms narėms sunkų įsitraukti. Yra uždaras, …
O jūs kaip suprantu iš to smalsumo visose trijose grupėse dalyvaujat 😆😆
AgMagnis parašė:
Ačiū ❤️ vis dar lengvam šoke 😁 aišku gydytojas sake kad va tau dievas du iškart davė, nes pirmagimės širdelė gegužės 4 dieną 37 nėštumo savaitę sustojo.…
Labai sveikinu su dviem plakančiom širdelėm! ❤️❤️ Šįsyk viskas bus gerai! Privalo būti gerai, to ir linkiu labai. 🤗😊
Futura13 parašė:
Labai sveikinu su dviem plakančiom širdelėm! ❤️❤️ Šįsyk viskas bus gerai! Privalo būti gerai, to ir linkiu labai. 🤗😊
Ačiū labai ☺️🤗❤️❤️
Ingesiukas parašė:
Ką reiškia smalsumas, aš vis nesuprantu, atrodo kad kažką vis blogo norit įžvelgti, 🤷♀️ tiesiog įdomu manau pasiskaityti kažkokias patirtis, patarimus, aš pati pir…
vaivita parašė:
O jūs kaip suprantu iš to smalsumo visose trijose grupėse dalyvaujat 😆😆
Labas rytas merginos ,
O Jūs esate uždaroje, ne slaptoje grupėje :)?
Ar jums patogu atviroje grupėje bendrauti ?
Šiaip aš su pirmu nėštumu irgi susiradau forumus tik jau 12sav , tai nei slaptoje nei uždaroje jau nebeteko dalyvauti 😃 bet atvira iki šiol aktyvi ir daug mūsų aktyvių buvo , tai net nepasijuto kad man kažko slapto trūksta.
LovBo parašė:
Labas rytas merginos ,
Sveika, esu ir ten ir ten🙂 nejaučiu jokio skirtumo 🙂 nes neturiu jokių kėslų, yra žmonių kurie daugiau nori bendrauti, ką valgo, kiek vemia ir t. t.. O kiti stebėtojai, kurie paskaito sau reikiamą informaciją.
AgMagnis parašė:
Labutis prisduodu, buvai šian pas gydytojus ☺️ patvirtino bet taip patvirtino kad klausiau ar ne balandžio 1 šiandien 🤣 8 savaites dvyniai sirdeles plaka🥰…
Tikrai oho! Didžiausi sveikinimai su šeimos augimu 🌸🌸🌸 ir, žinoma, didžiausios sėkmės su naujais žirniukais 🥹
Man daugiavaisiai nėštumai tokie magiški atrodo, na visi jie magiški, bet daugiavaisiai tai tokie vau visai.
Gal kiek neįtemą, bet prisiminiau kaip mama pasakojo, kad jos kartoje LT gimė 5-ketukas!!! Ten tai kosmosas, iki šiol nesuvokiu kaip moteris tiek išnešioti pajėgi 🤯🤯🤯🤯
AgMagnis parašė:
Labutis prisduodu, buvai šian pas gydytojus ☺️ patvirtino bet taip patvirtino kad klausiau ar ne balandžio 1 šiandien 🤣 8 savaites dvyniai sirdeles plaka🥰…
Wow, sveikinu. Didelis džiaugsmas, mano svajonė visada buvo dvynukai 🤣
Ar giminėj yra dvinukų?
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai