AuraDk parašė:
Mano irgi! 😄
Skaičiau, kad tai visai būdinga ypač pirmame trimestre nuo didesnio, nei įprastai kraujo kiekio genitalijose 😅
AuraDk parašė:
Mano irgi! 😄
Skaičiau, kad tai visai būdinga ypač pirmame trimestre nuo didesnio, nei įprastai kraujo kiekio genitalijose 😅
Elyz parašė:
Ne nejaučiu jokio diskomforto, beet mano sapnus dažniau nei įprastai aplanko erotiniai sapnai 😅
Man irgi būna ištikrųjų 🤭 tada reik žadint vyrą 😂
Ingesiukas parašė:
Man irgi būna ištikrųjų 🤭 tada reik žadint vyrą 😂
Aistrų gaisrininkas 😅👨🚒👨🚒👨🚒❤️🔥
Elyz parašė:
Aistrų gaisrininkas 😅👨🚒👨🚒👨🚒❤️🔥
Neprieštaravo o nei karto 😀
Sveikos. Kažkaip labai keista dėl uždarų grupių🤔 Mielai pasidalinčiau savo patirtimi ir bendraučiau, bet klausimas - kaip patekti į šią slaptą grupę? 🙈 Prieš kelis metus buvau pirmojo vaikučio grupėje, viskas normaliai, visas merginas draugiškai priėmė, bendravome, neaktyvias šalindavo ir viskas čia ok. O dabar kas per politika nesuprantu? 😃 Merginos, kaip pas jus patekti? 🤣
vaivita parašė:
Sveikos. Kažkaip labai keista dėl uždarų grupių🤔 Mielai pasidalinčiau savo patirtimi ir bendraučiau, bet klausimas - kaip patekti į šią slaptą grupę? 🙈 Prieš kelis…
Jokia čia politika, yra uždara, slapta grupė. Tik tiek slaptame, jau nebepriimama, nes bendraujama nuo pirmųjų testų, naujoms narėms sunkų įsitraukti. Yra uždaras, yra nariu nemažai, matyt visos susirinkusios stebėtojos, pokalbis nesivysta, bendraujančiu nėra, bet tas moteriškas smalsumas, pagal žunučių kiekio, labai nori patekti į slaptą grupę, 😁
Tai mielosios, nekelkit pasipiktymo, į slaptą nepateksit, norit uždarumo, prašykites į uždarą grupę ir vystikite pokalbius 😉🌷
Bet kaip įdomiai atrodo. Suprantu, kad po ilgo bendravimo susidraugaujama ir nebesinori pašalinių, bet tokiu atveju, turbūt, rašyčiau sorry grupę ištrynėm ar panašiai, vistiek slapta ir niekas jos nemato, nepatikrins. Dabar kažkaip skamba kaip piktdžiuga. Grupė yra tik niekas jokiom aplinkybėm ten nebepateks, o jei prašot tai TIK dėl moteriško smalsumo. Neskanu.
Elyz parašė:
Bet kaip įdomiai atrodo. Suprantu, kad po ilgo bendravimo susidraugaujama ir nebesinori pašalinių, bet tokiu atveju, turbūt, rašyčiau sorry grupę ištrynėm ar panaši…
Kas kaip interpretuoja 🤷♀️
Kodėl turim rašyti "sorry grupė yra ištrinta" jei TD yra tokia galimybė padaryti slapta, reiškias galimas dalykas taip, neatsiprašinejant nariu kurios negali patekti į slaptą grupę.
Jei tokie nepasitenkinimai rasykit pretenzijas į TD, jei jus trikdo ta slapta grupė 😁
Elyz parašė:
Bet kaip įdomiai atrodo. Suprantu, kad po ilgo bendravimo susidraugaujama ir nebesinori pašalinių, bet tokiu atveju, turbūt, rašyčiau sorry grupę ištrynėm ar panaši…
Atsiprasau, isiterpsiu, sudomino jusu komentaras. O kodel merginos dabar turi meluot kad grupe istrinta ar pan? Nuo kada situacijos paaiskinimas yra lygu pigdziugai? Nelabai suprantu 🤔 relax, visada galima susikurt savo slapta grupe ir nereiks bambeti ☺️
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai