Kasharas parašė:
bet kokiam kaime tu gyveni? nes nieko gero negirdejau is tavo posmu... pradzioj darbo reikalai, kad tave ten meta, neduoda peislipu ir pan... na tos temos nelabai pamenu, bet zinau, ir aiskino visos, kad kaskaip kitaip nei kiturpoto midwife, neziuri taves kaip visu kitu, nieko nezinai, nieko neturi, net telefono numerio ant nesciosios knygos nerandi... nepyk bet nerealu, visos viduri nakties pazadintos pasakytu kur numerio ieskot... kalta ir atsibosta ta pati info... o tu nieko nezinai... niekas neziuri nesirupina, nu kosmosu kosmosas...
db su tom mokyklom, nu nezinau kokioj atsiprasant skylej gyveni, kad ir ten blogai, vaikas grysta sumustas ir niekas nieko neparaso ir nepaaiskina... net neskambina, o jau tai nerealu... vaiko pinigai dingsta... lapuko neparnesa
mokykloj atsako tik autoatsakiklis... vaikas meluoja, issidirbineja ir ko tik nedaro, vel tave skriaudzia... vyras vel kaskoks
tau gal reikia psichologo paslaugu? nuejus pas midwife pasakyk, kad sitaip nesiseka, niekas nemyli niekas neziuri, gal nukreips ir pades bent kiek, nes db tikrai neisivaizduoju kur tu gyveni, su kuo tu gyveni, galu gale kiek tau metu? kiek vyrui metu, kad sitaip elgiasi? net nesu macius tokio vyro kaip tu apibudini, kur vaiko motina? gal tau tikrai kokios pagalbos reikia ir nedrysti paprasyti? :(</blockquo
jezau kokios pagalbos,patikek manim yra ir bjauresniu vyru kurie kasdien musa savo zmonas nereik gyvent su roziniais akiniais gerai kad tau jau taip nei barniu nei nieko ner buve nors labai abejoju
iskur man zinot kas vaikui buvo ar sumuse ar pats pargriuvo nelabai noriu tiket 4 metu vaiko pasakojimu...o tu pirma karta girdi kad seimos skiriasi? jei seima issiskiria kur tavo manymu vaikai?pas viena ar pas kita teva,mano atveju vaikas gyvena su tevu ir ka man daryt ismest ji? o del midvife iskur jus traukiat kam manim niekas nesirupina as tik sakau ka joms besakysi viskas joms normalu ir ne man vienai taip yra dauguma gali tai patvirtint kai pasakai kad skauda ar dar kokia beda sako taip buna normalu nu ir kas cia sako kad mnanim nesirupina?
jus pacios ant tiek prikuriat kad man nebreik nieko nei sakyt prifantazuojat
klausiau apie vaistus patarimo o viskas daejo kad as melage ir mano vaikas 4m negali lankyt mokyklos prie ko cia isvis apie ta mokykla isvedziojot??pasakiau kad kad is mokyklos skambina pastoviai nes daznai serga o jus jau rekiat kad vel man blogai nu atsiprasau nepykit bet pacios i dausas nusaunat todel ir gaunas nesusipratimai
del vaiko judesiu sakiau kad sumazejo o jus kad isvis nejauciu del vyro vel tau viskas blogai man ner blogai paprasciausiai papasakojau savo istorija
kaip viena rase kad ja i lt veja kodel jos nieks neuzsipuola? zodziu cia pasaka be galo
![]()
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
mokykloj atsako tik autoatsakiklis... vaikas meluoja, issidirbineja ir ko tik nedaro, vel tave skriaudzia... vyras vel kaskoks