Nainaa parašė:
Aš po vizito. Vaizdas nepasikeitė,puslytė gal kiek aiškesnė,bet tokia pat maža. Gydytoja dar sako palaukiam porą savaičių. Nu būna retų atveju. Aš nurašau,kad vėl n…
Sveiki, labai uzjauciu del situacijos... del persileidimu 5-7 sav. Aš esu turėjus jų daug, visi buvo skausmingi, visi prasidėjo lengvu tepliojimu, po to skausmas, stiprus kraujavimas ir po kelių valandų viskas aprimsta ir tada atrodo kaip įprastos mėnesinės (gali būti keliom dienom ilgesnes). Bet žinau moterį kuriai persileidimas nebuvo su dideliais skausmais, tai ir čia visoms skirtingai. Jeigu pradėsite jausti maudimą ir pasirodys kraujo, gerkite iš karto vaistų nuo skausmo, kažkiek padės, per didelius skausmus nuvažiavus į ligoninę tiesiog gali patvirtinti kad įvyko persileidimas ir paleis namo, o vieną kartą kai buvau jau su skausmais ir kraujavau, dar buvo nėštumas vietoje tai siūlė gydytoja progesterona (gerai kad tada negėriau). Čia įspėju ko tikėtis, nes jūsų gydytoja nurodė iš karto važiuoti į ligoninę. Jei norisi žinoti kokia situacija galite pasidaryti kraujo tyrimus: jei progesteronas mažas (30 ir mažiau) ir hcg ne itin aukštas, tada galimai kelių dienų bėgyje gali viskas prasidėti, jei skaičiai dar aukšti, tai greitai gali ir neįvykti. Prasta tema dalintis tokia informacija, bet kol kraujo nėra, visada yra šansas stebuklui, ko ir palinkėsiu. Jei nesivystantys nėštumai kartojasi, jau reikia ieškoti priežasčių, kažkiek galiu pakonsultuoti, tai galit drąsiai rašyti asmeniškai. O kitoms narėms nuraminimui - taip persileidimai dažni, bet vis tiek retesni negu sėkmingi nėštumai, jei 8 sav. Ir vėliau matėt plakančią širdelę, persileidimų rizika pirmame trimestre gerokai sumažėja, tai yra šioks toks nuraminimas įtampos pilname laikotarpyje.