Lūšiukė parašė:
Buba streikai. Reik bandyti kitas maitinimo pozas, bandyti supant, nesiojant maitinti. Daugumai padeda spyruokliavimas. Arba tiesiog apsnudusi maitinti. Laikina bun…
As nusitraukineju ir duodu is buteliuko.
Lūšiukė parašė:
Buba streikai. Reik bandyti kitas maitinimo pozas, bandyti supant, nesiojant maitinti. Daugumai padeda spyruokliavimas. Arba tiesiog apsnudusi maitinti. Laikina bun…
As nusitraukineju ir duodu is buteliuko.
stebukliukas14 parašė:
Maitinancios mamos savo pienu, ar buvo tokia diena, kad vaikas nevalgytu jusu pienuko?? Aciu
As maitinu visad valgo.Gal kazko uzvalget astraus ar grybu kokiu,nes mano draugei buvo pavalge grybu pietu ir nezinde visa diena vaikas
pituteee parašė:
As maitinu visad valgo.Gal kazko uzvalget astraus ar grybu kokiu,nes mano draugei buvo pavalge grybu pietu ir nezinde visa diena vaikas
Grybu ir astraus maisto nevalgau
stebukliukas14 parašė:
Grybu ir astraus maisto nevalgau![]()
As cia kaip pvz daviau
pituteee parašė:
As cia kaip pvz daviau![]()
Nu valgau, kaip valgius
o jus gal koki spec meniu turit maitinancios mamos?
stebukliukas14 parašė:
Nu valgau, kaip valgiuso jus gal koki spec meniu turit maitinancios mamos?
![]()
sveika,spec meniu neturiu,valgau visko po truputi ir viskas ;)
fricukeaaa parašė:
Mamytes kaip su vezimeliu reikalai skrendant wizeiru
Skridom su ratais ir kedute. Bagazo skyriui lipdukus pasemem, palikom prie lektuvo.
sssandriux parašė:
Mamytes kas buvas turejau si malonuma o susidurusios su pienlige koki vaista naudojote? Man atrodo kad pienlige man nors labai prisiziuriu.
As turejau si malonuma kelis kartus besilaukdama, pasakiau mw pozymius, ji man israse vaistus, ten komplektukas: viena zvakute ir kremukas,padrdavo visada
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai