ŠviečiaSaulė parašė:
Labas rytas,čia vėl aš..??
Nezinau kas Jums ne taip, bet jie tusti... grazaus sekmadienio...
ŠviečiaSaulė parašė:
Labas rytas,čia vėl aš..??
Kammmii parašė:
Viskas man gerai.
atrodo turbut kad cia trys testai..cia tas pats testas. Ir jums grazaus sekmadienio.
Hellionn parašė:
Na jau atleiskit, bet juokinga. Yra be td dar ir toks daiktas ponu google vadinamas. Isiveskit ir bus daug informacijos
Na atsiprasau kad jums juokinga... atsirado visazine... neizeidinetumet o parasytumet jei zinot... tiek matomai ir zinot... o ne su google ziniom cia rasinetumem...
Hellionn parašė:
Jau pasiskaiciau, ka ir jums patarciau padaryti. Vietoj to, kad tris zinutes raso apie tai jog "nesuprantu".
Tai forumas ir yra tam kad paklausti to,kas neaisku.. cia zmogaus pasirinkimas kur ir ko klausti,ar googlej ar ne. Ar cia jus izeide su tuo klausimu?
Tikrai neizeide, na bet juk galima ir paciai elementarius dalykus issiaiskinti, o ne kiekvieno dalyko klausti. Ar reikia viska sukramtyti?
Ir viskas puiku, kad klausia. Bet kai is eiles klausia 3cia karta ir vis dar nesugeba pati susirasti, o laukia kol kazkas kitas isaiskins, tai mazu maziausiai keista
Hellionn parašė:
Tikrai neizeide, na bet juk galima ir paciai elementarius dalykus issiaiskinti, o ne kiekvieno dalyko klausti. Ar reikia viska sukramtyti?
Matau kad izeide ponia... matai negalima kelis kartus paklausti... o gal kas zino ir butu atsake ir ne vien man ta info butu pravertus... juk tam forumas yra ar ne... nepatinka kiek ir ko klausia... tai susilaikyk nuo savo komentaru... suprantu visom hormonai ir visko pasitaiko... bet galima ir patilet...
Menas parašė:
805486. Čia kad baigt pagaliau tą diskusiją. Įvedi į google "nervinio vamzdelio defektas" - ir voila. Užtrunka 3 sekun…
Nereikia aciu gavau informacija... ir ko noreti is vaiku mokyklose patyciu... kai to vaikai ismoksta is savo mamu...
SofiLuk parašė:
Nereikia aciu gavau informacija... ir ko noreti is vaiku mokyklose patyciu... kai to vaikai ismoksta is savo mamu...
Na, niekas čia nesityčioja. Tiesiog koks klausimas, toks ir atsakymas. Mes visos googlinamės, kad rast pradinę bazinę informaciją, o jei kyla papildomų klausimų, tuomet jau forume klausiam. Ir nebūtinai atsakymą gauname, nes arba forume patarti negali, arba nenori, arba laiko pagaili. Esmė tame, kad neprivalo niekas atsakyti ir komentuoti, ir pykti nereikia
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai