Auste.. parašė:
Nevisai apie vaiduoklius norėjau paklausti, bet ar matot tarp paskutinių paryškėjimą?biškį panikos įvarė..
matosi, ryškėjimai
Auste.. parašė:
Nevisai apie vaiduoklius norėjau paklausti, bet ar matot tarp paskutinių paryškėjimą?biškį panikos įvarė..
matosi, ryškėjimai
Stellita parašė:
Bet tai turbūt labai akių laužyt nereikėjo jums
Akiu ne,bet kai ikeliau i td tai pasijautau kvailai nes tusti atrode ant foto
ŠviečiaSaulė parašė:
Viskas man gerai.atrodo turbut kad cia trys testai..cia tas pats testas. Ir jums grazaus sekmadienio.
Labai gaila kad nieko nesimato jūsų teste
ŠviečiaSaulė parašė:
Labas rytas,čia vėl aš..??
Aš matau išdžiuvimo linija, jei nėštumas, turi bent kiek būti rūžava ir išryškėti greitai. Patikėkit tikrai suprasit kai teigiamas.
ŠviečiaSaulė parašė:
Viskas man gerai.atrodo turbut kad cia trys testai..cia tas pats testas. Ir jums grazaus sekmadienio.
AS supratau, kad cia vienas Testas, bet nesuprantu kam taip daryti, pati raset isleidot daug pinigeliu nepykit bet ant vejo... jei turit vaiku geriau jiem kazka faina butumet nupirkus nei kazka bandyti iziureti KO NERA.. ar Jums patinka kai jau ant 10 turbut kokio testo Jusu raso, kad jis tuscias..
Kammmii parašė:
AS supratau, kad cia vienas Testas, bet nesuprantu kam taip daryti, pati raset isleidot daug pinigeliu nepykit bet ant vejo... jei turit vaiku geriau jiem kazka fai…
Na koks jums skirtumas kiek jinai testu padare ir kiek isleido pinigeliu. Kiek nori tegu tiek ir daro niekam gi nekenkia
Kammmii parašė:
AS supratau, kad cia vienas Testas, bet nesuprantu kam taip daryti, pati raset isleidot daug pinigeliu nepykit bet ant vejo... jei turit vaiku geriau jiem kazka fai…
Kad jau cia ne 10 o gal koks 20... kaip moteris pati rase mm diena gal tik antradieni bus,o ji testus jau darosi daugiau nei savaite laiko. Visos mes norime susilaukti tu leliuku bet reikia ir proto nepamesti.
Gileda parašė:
Kad jau cia ne 10 o gal koks 20... kaip moteris pati rase mm diena gal tik antradieni bus,o ji testus jau darosi daugiau nei savaite laiko. Visos mes norime susilau…
AS jau rasiau, kad pries metus pati taip zaidziau ieskojau pati nezinau KO ir vaiduoklius ant kiekvieno maciau ir prisikuriau, kad laukiuos kol mm neatejo.
Kammmii parašė:
AS jau rasiau, kad pries metus pati taip zaidziau ieskojau pati nezinau KO ir vaiduoklius ant kiekvieno maciau ir prisikuriau, kad laukiuos kol mm neatejo.
Nu mes irgi palyginus gana ilgai bandem pastoti,ir aisku kiekviena menesi tas laukimas buvo,gal pagaliau pasiseks... bet jeigu jau lb nesulaukdavau iki mm dienos nusipirkdavau viena testa kur parodo 6 d. Iki mm . Pasidarai,palauki,tuscia ir nusiramini... lauki kito men...
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai