Dagydo parašė:
Ką matot mergaitės? 7dpo ?
I siuksline ir perkam easy.
Dagydo parašė:
Ką matot mergaitės? 7dpo ?
Merginukeee parašė:
Blogai rodo jie?
Dagydo parašė:
Blogai rodo jie?
99% is 100%
Merginukeee parašė:
99% is 100%![]()
![]()
?na ziuresim
Merginukeee parašė:
Kada rekomenduotumet daryti easy? Liko kelios d iki mm, jau nusipirkus turiu 3 ir vos laikausi nesugadinus
Lauriux parašė:
Nebent stebuklo![]()
Rytoj ryte bus isbandytas!
Merginukeee parašė:
Aš pastebėjau, kad be Easy visom merginom visi kiti NT yra brokuoti, melagiai ir netinkami. Kiek esu dariusi Benukus, tuos kuriuos darė Dagydo - jei buvo rodė, nebuvo nerodė. Jugi gali kabintis ir neišsilaikyti nėštumas todėl testukas rodo. O jūs susirgusios iškart šaukiate melagiai tie melagiai anie. O jūs pabandykit pora ciklų taip kaip darot NT tai lygiagrečiai ir tom dienom darykit HCG tyrimą. Ir jei HCG bus 0, o testai rodys II tada galėsite sakyti kad melagiai.
O dar kitas dalykas yra normos ir jei testas labai jautrus gali pagauti ta HCG. Daug kur rašo, kad jei HCG koncentracija kraujyje 0-5 neskaito kaip nėštumo, bet kiekviena laboratorija skirtingai turi savo normas. O paveiksliuke kaip matosi tai ir vyrai gali turėt to hormono
taip kad neaukštinkite to Easy'iaus nes jei jum jis rodo visad tiksliai, tai gal yra mergina kuriai jis pieno riebuma rodo
Beja Dagydo manau, kad pas jus jau gali kažkas pataliukus kedentis pilvuke

Zozozo parašė:
Aš pastebėjau, kad be Easy visom merginom visi kiti NT yra brokuoti, melagiai ir netinkami. Kiek esu dariusi Benukus, tuos kuriuos darė Dagydo - jei buvo rodė, nebu…
tai pvz apie benu yra kam rodė II o hcg ta pačią dieną špygą parodė. pregna man pačiai metė vaiduoklius kai nėštumo net negalėjo būt.
o vyrams nt teigiami būna šėkldžių vėžio atveju (čia tik šeip)
Zozozo parašė:
Aš pastebėjau, kad be Easy visom merginom visi kiti NT yra brokuoti, melagiai ir netinkami. Kiek esu dariusi Benukus, tuos kuriuos darė Dagydo - jei buvo rodė, nebu…
Čia gal melagiais vadina ir tuos, kurie meta labai jau ryškias išdžiūvimo linijas, ypač gaudant labai ankstyvus vaiduoklius
Jei visos gaudytų, kaip rekomenduojama - vėluojant mm, tai nė vienas jau gal nebemeluotų. Kitas dalykas - testai tokie kaip pregna ar infant view, kurie yra itin ankstyvi ir anot gamintojo jau 5-7 dienas iki mm jau rodo, tai vat tokie suteikia klaidingas viltis ir gan dažnai, tokių tikrai gal nereiktų naudoti ir jais pasitikėti ypač kai iki mm dar toli. O šiaip testuojantis mm dieną ar joms vėluojant paprastai meluoja jau itin retai testai...
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai