Saulėtekis parašė:
Čia labiau ne pagydoma, o nuslopina imunine sistema suvaldo ja tam tikram laikotarpiui..Nk lastelės kas viršija 12% jau nėra gerai, o pas mane jų ne toli 50%.
Įdomu, kodėl taip atsitinka
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSaulėtekis parašė:
Čia labiau ne pagydoma, o nuslopina imunine sistema suvaldo ja tam tikram laikotarpiui..Nk lastelės kas viršija 12% jau nėra gerai, o pas mane jų ne toli 50%.
Įdomu, kodėl taip atsitinka
Karile_ parašė:
Man rytoj 8 dpo,krūtinė,kaip sakau,ištinus,bet vilčių nededu daug,realistiškai mąstau😀
O visad jauciat krutines pokycius? Kiekviena cikla? Nes pvz as iki pirmo nestumo absoliuciai nieko nejauciau, o stai pagimdzius atsirado toks pojutis, kad po ovuliacijos krutine jautri, tada jautrumas dingsta ir ateina i svecius menesines
tai man planuojant si nestuma labai sitas faktorius zaide dar pries sulaukiant menesiniu, zinodavau, kad dingo jautrumas vadinas progesteronas zemeja. O stai praejusi cikla turejau pirma kart anomalija, kai visa gyvenima mano ciklas laikrodis 28/29d as po turejusios ivykti ovuliacijos pasigedau krutines jautrumo, todel 22 CD pasidariau progesterona ir jis buvo toks zemas, koks buna iki ovuliaciniam laikotarpiui lygus. Ir praejes ciklas truko 48 d (!!!) ko nera buve niekada mano gyvenime
buvau pas gine, sake priezastys neaiskios, geltonkunis yra, vadinas ovu ivyko, galimai del kazkokiu priezasciu ji ivyko labai velai
si cikla buvau 5 CD pas gine, jau mate dominuojanti folikula, kuris turejo ovuliuoti 11-12 cd. Tai idomu kaip sis ciklas pasisuks... 🫠
Karile_ parašė:
Man rytoj 8 dpo,krūtinė,kaip sakau,ištinus,bet vilčių nededu daug,realistiškai mąstau😀
Man taip pat ryt 8 dpo, simptomų jokių 😑 jau taip knieti testą pasidaryt, bet valdausi 😅
Amami parašė:
Man taip pat ryt 8 dpo, simptomų jokių 😑 jau taip knieti testą pasidaryt, bet valdausi 😅
O kokie gali buti simptomai 8dpo?!
9months parašė:
O visad jauciat krutines pokycius? Kiekviena cikla? Nes pvz as iki pirmo nestumo absoliuciai nieko nejauciau, o stai pagimdzius atsirado toks pojutis, kad po ovulia…
Žinokit jo,kiekvieną... aš ir visą ovuliaciją labai stipriai jaučiu,tempia šonus,išskyros, libido padidėja. Pries porą mėnesių naktį net pabudau per patį ovuliacijos piką matyt,nes pajaučiau kaip folikulas išsilaisvino,toks pokšt pasijautė,skaudžiai buvo 😀 ir karts nuo karto pasidarau progesterono tyrimą savaitei po ovuliacijos,aukštas būna,beveik aukštutinė riba. Na ,bet nepastojam,pas vyrą bėdos.
Su tuo moters organizmu tikrai daug kas nepaaiškinama.. man gegužę,birželį ciklas truko 23 dienas,iš oro tiesiog,dabar vėl grįžo į kaip visad-28.
Sunlady parašė:
O kokie gali buti simptomai 8dpo?!
Krūtinė jautresnė, sunkesnė ar bent pilvo pamaudenimai, žinau kad šie simptomai normalu ir artėjančių mm metu bet šį kartą jokių simptomų nejaučiu 😊
Amami parašė:
Krūtinė jautresnė, sunkesnė ar bent pilvo pamaudenimai, žinau kad šie simptomai normalu ir artėjančių mm metu bet šį kartą jokių simptomų nejaučiu 😊…
Tai juk dar anksti 8dpo jausti tokius simptomus.
Ania5 parašė:
Įdomu, kodėl taip atsitinka![]()
Nu čia jau nesuprasi kodėl tai įvyko..
Juolabiau, kad pas mane limfocitai ir liaukocitai pakite maždaug 6metus.
Gydytoją sakė, kad mano organizmas labai nualintas ir išvargintas išsieikvojas.
Sunlady parašė:
Nu tai bet vistiek kazkaip gydysytes. Tai imunine sistema stiprinti reik?
Kolkas planas išvalyti organizma nuo visų galimų užslėptų infekcijų ir pn.
O paskui slopinti reiks imunine sistema tiek prieš pastojant tiek pastojus..
Va toks ale laikinas gydymas..
Beje dariausi tyrimus tai trūksta vit.d3
Cinko, vario tai teks gerti..
Sunlady parašė:
Tai juk dar anksti 8dpo jausti tokius simptomus.
Nėra anksti. Visų organizmas reaguoja skirtingai. Vienu jautresnis, todėl jaučia visus pakitimus greitai. Todėl gali ir sumaišyti su pms.
Aš pati jaučiu savo kūną gerai ir suprantu, jog kažkas kitaip, nei įprasta.
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai