Saulėtekis parašė:
Oi aš ne apie tai😄
Aš dar kol galėsiu planuoti nėštuma prabėgs laiko nemažai...
Priminkite, o ka gydote?
Kantrybe tai tikrai ne mano arkliukas
bet gyvenimas specialiai taip daro, kad mokintumemes jos
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSaulėtekis parašė:
Oi aš ne apie tai😄
Priminkite, o ka gydote?
Kantrybe tai tikrai ne mano arkliukas
bet gyvenimas specialiai taip daro, kad mokintumemes jos
Saulėtekis parašė:
Oi aš ne apie tai😄
O koks gydymas jūsų laukia,jeigu galite pasidalinti? Ką darysite dabar,sėkmingam nėštumui?
Ania5 parašė:
Netyčia užmačiau, jog blackmagic vėl išsitrynė anketą.tikiuosi jai viskas gerai ir šiaip taip padarė ir nieko blogo neatsitiko
Kiek zinau ji perejo i fb grupe
savo sukurtoje grupeje paskyre kita admin. Kaip supratau viskas ten gerai
Her997 parašė:
Kiek zinau ji perejo i fb grupesavo sukurtoje grupeje paskyre kita admin. Kaip supratau viskas ten gerai
![]()
Nu svarbiausia, kad viskas gerai
9months parašė:
Man ryt 10 dpo bet turbut dar nesitestuosiu. Man krutine jautreja kai progesteronas kyla, o si kart vooos jautri... tai jau nusivylimu gyvenu anksciau laiko![]()
Man rytoj 8 dpo,krūtinė,kaip sakau,ištinus,bet vilčių nededu daug,realistiškai mąstau😀
Sunlady parašė:
Priminkite, o ka gydote?
Kantrybe tai tikrai ne mano arkliukasbet gyvenimas specialiai taip daro, kad m…
Karile_ parašė:
O koks gydymas jūsų laukia,jeigu galite pasidalinti? Ką darysite dabar,sėkmingam nėštumui?
Merginos rašiau savo visa savo istorija jums ka teko praeit, bet netyčia išėjau ir viskas išsitrynė🤣
Tai trumpai, pas mane nenormaliai didelis NK lastelių kiekis ir ANA tyrimai teigemas ir ANA 23 du teigiami specifiniai..
Dabar einu privačiai pas gyd.tai gydom profilaktikai ANA (kas susėja su autoimuniais dalykais) o po to bus antras etapas NK lastelių mažinimas.. esu turėjus du persileidimus 6+4 ir 6+3.
Mano organizmas išmeta embrioniuka kaip sventimkūnį..čia greičiausiai tokia problema pas mane dėl mano tų pakitimų.
Tikiuosi viskas susitvarkys ir galėsim vėl planuoti po 3-4mėn. Kiek supratau bus ne vienas etapas link sėkmingo nėštumo ir pastojus tai pat.
Saulėtekis parašė:
Merginos rašiau savo visa savo istorija jums ka teko praeit, bet netyčia išėjau ir viskas išsitrynė🤣
O kaip tai pagydoma?
Sunlady parašė:
O kaip tai pagydoma?
Čia labiau ne pagydoma, o nuslopina imunine sistema suvaldo ja tam tikram laikotarpiui..Nk lastelės kas viršija 12% jau nėra gerai, o pas mane jų ne toli 50%.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai