0919 parašė:
va mano trečiasis testukas. Visi teys rodo teigiamus, bet visi kaip vaiduokliukai. Na bet ir darausi kas antrą dieną, negaliu ištvert17d eisiu pas ginkę kaži ką…
Panasu, kad ryskeja ?
0919 parašė:
va mano trečiasis testukas. Visi teys rodo teigiamus, bet visi kaip vaiduokliukai. Na bet ir darausi kas antrą dieną, negaliu ištvert17d eisiu pas ginkę kaži ką…
Panasu, kad ryskeja ?
0919 parašė:
Šiandien pamatavus bkt visai susivėliau kada ta ov buvo ir kelinta dpo. Įvedžiau ryte naują tempę ir peršoko td skaičiuoklė visai į kitą dieną, o fertility neperšoko. Tai vat ir neaišku kada ta ov realiai buvo dabar. Visada buvo 16-18cd, šį mėnesė pradžioj rodė 14cd, o dabar į 18cd peršoko, reiškias testams dar visai anksti nes tada tik 3 dpo...Žodžiu vėjai... Testas baltukas šiandien, bet jei pvz 3 dpo, tai ir nėra ko tikėtis dar

Bianka parašė:
Šiandien pamatavus bkt visai susivėliau kada ta ov buvo ir kelinta dpo. Įvedžiau ryte naują tempę ir peršoko td skaičiuoklė visai į kitą dieną, o fertility neperšok…
genet parašė:
Nu man cia kazkoks tai metasi vaiduoklis, paziurek
na teks palaukti dar porą dienų ir vėl bandyti nt
Cosmos parašė:
as siandien vel dariaus easy testuka. siandien eina 11d dpo, ryt menesiniu diena, bet deja deja baltutelis testas.....
Na gal mm neateis ir testukas po poros dieneliu bus teigiamas
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai