2020.03.16 13:09 (prieš 6 m.)
L.A.P.Ė. parašė:
Nzn is kur jus pasieke tokia info,mane pasiekus info tai tiesiog karantinuotis visiem maziausiai savaitei jeigu pakilo temperatura ir atsirado sausas kosulys kurio …
As gyvenu, matau kokius vaikus veda į mokyklą ir kokios mokyklos rekomendacijos. Šiandien su drauge kalbėjau, tai ir piktinosi. Sako Lb rami buvau kol nepamačiau kas darosi gydymo įstaigose. Kur paprastai kas 5 min žmonės eina pas gydytoją. Klinikoj ne vienas gydytojas. Laukiamasis sausakimšas buna. Tai db ant viso walk in klinikos, įsileido du vaikus. Kiti žmonės apsukti ir išsiųsti namie sirgt. Jai viena gydytoja sakė sedekit namie, kita liepė vest į mokyklą.
Vakar pas mane mieste tik šalia rajone klinika uždarė. Gerai man nereikia, bet kiek žmonių negaus pagalbos? Gerai nori imuniteto visuotinio, tai bent galėtų kokias klinikas atidaryti kur tik su sakykim coronos simptomais žmonės galėtų laisvai gauti pagalbą. Padarytu gal tyrimus, plaučius paklausytu, vaistus išrašytų jei jau kosulys per sunkus. O ne savaite sirkit patys, o poto jei sikna, bandykit skambinti ir gal busit išgirsti. 🤷♀️
Paprasčiausiai nėra pasiruošimas. Šiandien per radiją girdėjau, kad nhs žiūri pirkt papildomai įrangos, bet ar ne anksčiau reikėjo apie tai galvoti? Sudaryti planą, įspėti žmones apie rizikas, pasiruošti maistą. Ne reikia panikos, tiesiog sveiko proto, viską palengva iš lėto darant. Vistiek kur žmonės būtų ruošesi mėnesį, o kur per vieną savaitę ar savaitgalį 🤷♀️