2020.03.16 12:55 (prieš 6 m.)
Evighet parašė:
Na betkuriuo atvėju pasikarsčiavom šiek tiek 😂🙈 patikėkit baisu ir man, esu nėščia ir jei susirgusiu galiu palikti 2 vaikus be mamos, bet tai nėra man priežastis ne…
Ojej tikrai nelinksmas metas gimdymui. Bet tikėkimės geriausio 😉 karsciuotis nereikia, bet apie tai reikia kalbėti. Jei visi tik savo siknu žiūrėsim, tai visai palaida bala bus.
L.A.P.Ė. parašė:
Tai ir stengiasi,nes tas bumas bus vistiek ir stengiasi pradet nuo stipriausiu ne siaip sau...ir kaip jus isivaizduojat ta pristabdyma?jie pristabdys,niekas nesako …
Bet tada reikėjo senolius paruošti is anksto. Pasirūpinti kokiu maisto daviniu. Paskatinti organizacijas ar sukurti kokia pagalba jiems aprūpinti. O db įsivaizduokit. Ketvirtadienį valdžia tiesiog dėjo perlą, kad jau uk nesiotoju coronos yra 5000-10000. Paskelbė užuojautą, kad teks laidoti artimuosius. Po tos kalbos ne tualetinis popierius didžiausia bėda, o visas maistas. Ne visur, bet daug kur. Pati ryte šeštadienį atsikėliau, ai sakau varau duonos ir kiausu nusipirkt. Žmonių nedaug bus, greit grisiu. Nuvažiavus žmonių tiek kaip paprastai apie pietus būna. Ne visko yra. Paėmiau vos ne paskutinius kiaušinius (30vnt, ne visą palete
) po pietų parduotuvė tuščia vos ne buvo. Didelis prekybos centras! Žmonių praėjo masė. Seni, jauni, vaikai... Va ir db kas gavosi. Kas sirgo išplatino. Puiki terpė virusui. Dauguma žmonių negavo maisto. Šeštadienį pasirodė rekomendacija, kad senoliai izoliuokites. Ir db klausimas kaip tai atrodys? Pirma žmonės nežinojo visos situacijos, tam daug žmonių nepasiruošę. Maisto pritrūko, tai kur dėtis jiems? Ne vieną parduotuve apvaziavo, o n jų. Baisu pagalvoti kiek kita savaitę pasipils mirčių, sergančiųjų 🤷♀️ gal kažkam tai natūrali atranka, bet kitiems Lb skaudus tarpsnis.