2020.03.16 12:20 (prieš 6 m.)
L.A.P.Ė. parašė:
Kaip jus isivaizduojat sustabdyt ta sergamuma?niekas speceliai nieko neapkrecia,ir kaip tik stengias sukontroliuot sergamuma etapais pagal rizikos veiksnius,kam maz…
Tai juk mokyklų neuzdaro, nes vaikai puiki terpė išplėsti tą virusą. Jie turės sukurti visuotinį imunitetą. Bet kiek vaikų mokyklose yra su prastom sveikatom? Kiek jie parneš savo šeimos nariams, seneliams? Gerai jie izoliuojasi, bet jais kas rūpinsis? Tas pats jaunimas, medikai, slaugytojai, kurie vaikų turi ir apkrete bus 🤷♀️
Nesakau, kad viską uždaryti, bet tikrai galėtume namie pasėdėti su savo vaikais, neiti į prekybos centrus, barus, bent dalis visuomenės būtų sąmoninga ir privengtu tų vietų kas nėra būtina. Kas negali užsidaryti namie, suteikti saugiau jaustis. Sakykim yra norinčių leisti į mokyklą. Ta klasėse ne po 20-30 vaikų būtų, o gal perpus mažiau. Visiems gerai būtų atsipūsti nuo to begimo, lekimo.
Evighet parašė:
Kodėl jei aš ne panikuoju tai jau man "pofik"? Ne man nera pofik, ir man tikrai gaila, taip pat man tikrai norėtųsi kad visi pasveiktų ir niekas nesirgtų, norėčiau …
Nesakau panikuoti, bent aš pati nesijaučiu Lb jau panikuojanti, vaikai mokykloje, darbo nemečiau. Tiesiog galima ir savo nuomonę išreikšti kas nepatinka, kas mato tame pliuso. Nes db kažkokia mada yra, tik reik pasirodyti mandresniam, bet tik I viską žiūrėti pro rožinius akinius. Juk aš nemirstu, o kiti tai panikuotojai ir tik viską perdeda 🤷♀️atrodo kol pačiu šiknos nedega, tol viskas pofik. Užsidarė net pati Kinija, Italija, gan vieningai, gražiai palaiko vieni kitus. O uk, lietuviai... Viskas pofik juk ne man blogai.