Lūšiukė parašė:
Tai as suprantu, jus nei uk gyvenat, nei kito aplinkoje 🤷♀️
Uk gyvena daug giminių, ir pasikartosiu, aš gyvenu šalyje kurioje viskas vyksta identiškai kaip uk.
Lūšiukė parašė:
Tai as suprantu, jus nei uk gyvenat, nei kito aplinkoje 🤷♀️
Uk gyvena daug giminių, ir pasikartosiu, aš gyvenu šalyje kurioje viskas vyksta identiškai kaip uk.
fleur68 parašė:
Taip,ctaip, pas mus oficialiai paskelbtas vaistų sąrašas, kurių neturėtume vartoti (arba tartis su gydančiu gydytojų), nes prisideda prie sunkių komplikacijų.…
Reik uk pažiūrėti, bet nesu mačius, kad kažką rašytų 🤔 čia forume tik mačiau kas dalinosi, tai ir sužinojau.
L.A.P.Ė. parašė:
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0Fj3SIgVwDqlkJElBfml63OPqbfpybdWXgjt4b4MdWzNWehXEeFVZ80UE&feature=youtu.be&v=nl6tTwxzCi8
Geriau bandymą padaryti kaip seksis žmonėms išgyventi. Visam pasaulyje begalė šalių uzdidarineja, tik uk gerus mokslininkus turi
Nu svajonių šalis
Evighet parašė:
Italija nėra pavyzdis tikrai, jie aiškiai padarė klaidą, bet kur ir kada mes negalim žinoti ir negalim spėlioti ☺️
Faktas. Vistiek bet kokiu atveju visi daugiau mažiau praloš. Kad ir kokie sprendimai bus priimti. Reik tikėtis, kad tie praradimai bus kuo mažesni 🤞🙂
fleur68 parašė:
Paranojos tikrai nereikia.
Bet stengtis laikytis visų prevencijos priemonių ir laikytis drausmės būtina. Po s…
Visiškai pritariu. Panikos nereikia, bet žiūrėti pro pirštus taip pat. 👍
Evighet parašė:
Nu tai jus ir į tu laimingųjų skaičių papulsite
negalvojant coronos vakarėlių daryti? Kaip kiti tymų ar vejaraupiu daro?
Lūšiukė parašė:
Nu tai jus ir į tu laimingųjų skaičių papulsitenegalvojant coronos vakarėlių daryti? Kaip kiti tymų ar vejaraupiu daro?
![]()
Papulsiu? Hmmm, na įdomus jūsų teigimas. Ir tikiuosi jis nepasitvirtins, nes dėja esu toje rizikos grupėje kuri susirgus vargu ar išgyventu ☺️
Lūšiukė parašė:
Reik uk pažiūrėti, bet nesu mačius, kad kažką rašytų 🤔 čia forume tik mačiau kas dalinosi, tai ir sužinojau.
Iš savo vaistinės tokį sąrašą gavau 
Visi nesteroidiniai priešuždegiminiai vaistai bei keletas nesteroidinių.
Lūšiukė parašė:
Tenka, nes privaloma leisti. Vyresneliui egzai gegužę. Matot skirtumas jei mokyklą uždarys tada gausim nurodymus ką ir kaip išmokti reikia, duotu mokymo planą. Jei …
Lūšiukė parašė:
Kam gyvenat tokioj saly?niekaip nesupratau ir nesuprasiu tu zmoniu kurie patys vaziuoja ant savo pasirinkimu....
Nu ka jus zinot apie tas pasaulio salis?is to ka peza laikrasciai? Ka jus zinot apie tu saliu vidaus reikalus?
Dar mokyklu tema,tai jus su vyru nedirbat? Is namu neiseinas ir niekas nepatenka i jusu namus?
Šilo_uoga parašė:
Bet šitas virusas tokia nebloga pamoka prisiekusiams antivakseriamskas galėtų būt kiekvieną sezoną grįžus visoms įmanomoms pandemijoms. Už 50 metų apie koroną i…
Taikliai 😅
Evighet parašė:
Papulsiu? Hmmm, na įdomus jūsų teigimas. Ir tikiuosi jis nepasitvirtins, nes dėja esu toje rizikos grupėje kuri susirgus vargu ar išgyventu ☺️
Bet jums pofik kiti? Man pvz jūsų gaila būtų ir tikrai pikta ant valdžios, kad aplaidžiai pažiūrėjo į viską ir net nesistengė to padaryti 🤷♀️ nes siekiama susargdinti 60% visuomenes UK. Senoliams šeštadienį jau liepė izoliuotis, bet kiek nukentės su tokiom sveikatomis kaip jūs? Nežavi manęs tokia atranka, nors mano šeimoje turiu pozytivumo, kad viskas bus gerai, bet jei ištiks bėda, tada mažai šansų tiesiog gauti pagalbą ir tik savimi teks pasikliauti 🤷♀️
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai