fleur68 parašė:
😁🤣🙈. Sumokėjo turbūt, kad gerą vakciną be šalutinių poveikių gavo😁.
Tai va, kad nemokama, nes rizikos grupėj...
fleur68 parašė:
😁🤣🙈. Sumokėjo turbūt, kad gerą vakciną be šalutinių poveikių gavo😁.
Šilo_uoga parašė:
Ai tiksliai, esu buvus per naujus Prancūzijojtai vieninteliai fejerverkai kuriuos mačiau, tai plakatuose eifelio fone
![]()
![]()
😁👍. Kažkas naujo, egzotiško😁🙈. Nors, kadangi mes gyvenam netoli Vokietijos ir Šveicarijos sienos, tai kai kurie pavieniai gudruciai vistiek surizikuoja ir nusiperka iš Vokietijos "amunicijos", jei pavyksta grįžti neiškratytiems pasieniečių, tai porą trejetą petardų galingesnių tenka pamatyti😁
Boružėlytė parašė:
Ir velnias, neišeina pritaikyti jokių konspiracijų teorijų čia man😁.
Boružėlytė parašė:
Na bet dabar ir medikai skundžiasi, kad jiems negerai/sunku su kaukėm. Tai man vis tiek neaišku, kaip anksčiau tiko, o dabar ne.
Tikrai taip, emocinis/psichologinis ir beveik fizinis😢.
fleur68 parašė:
Gal jums pavyks žiemos šventės švęsti artimųjų apsuptyje, to linkiu iš visos širdies. Pas mus jau šis variantas blėsta, nes tik savo šeimos rate, kolkas dar leidzia…
Ak, vis tiek nebus taip, kaip norėjau, nes šiemet planavome Lietuvoj būti per žiemos šventes
fleur68 parašė:
Ir velnias, neišeina pritaikyti jokių konspiracijų teorijų čia man😁.
Na vat, reik kažkokios charizmos ir gebėjimų, norint užkrečiančias konspiracijos teorijas išrast. Aš irgi gi bandžiau šiandien anksčiau, bet bergždžiai...
Šilo_uoga parašė:
Konkrečiau, tai noriu išsiaiškint kokio maisto netoleruoju. Terminais paaiškinti sunku, turbūt alergija to pavadint ir nebegaliu, nes nėra jokių išorinių požymių, p…
Lopų testas jums neparodys toleravimo/netoleravimo. Tą geriausiai empiriškai pats žmogus išsitiria - virškinimo ypatumai, pilvo pūtimas, savijauta po valgio ir pan. Mano abu alergiukai, vyresnio variantas gan sudėtingas buvo, bet tfu tfu tfu išauga, mažoji turi labai specifinę alergiją, tik pati atsekiau, alergologė vėlesniais tyrimais patvirtino. Bet maisto toleravimas čia visai kita opera. Dažnai stereotipiškai alergija ar net atopinis dermatitas iškart siejami tik su alergija maistui, bet ji kaip taisyklė būna tik ledkalnio viršūnė, viena iš sudedamųjų dalių, arba jos išvis gali nebūti.
Boružėlytė parašė:
Na bet dabar ir medikai skundžiasi, kad jiems negerai/sunku su kaukėm. Tai man vis tiek neaišku, kaip anksčiau tiko, o dabar ne.
Esmė manau tik tame, kad nei medikai, nei žmonės įprastom sąlygom nenešioja kaukių po 8 ar daugiau valandų per parą. Operuoja juk irgi ne kasdien ir ne po n valandų.
Boružėlytė parašė:
Ak, vis tiek nebus taip, kaip norėjau, nes šiemet planavome Lietuvoj būti per žiemos šventes![]()
Liūdna, šeimos šventės - per atstumą 😩... Aš savo artimųjų jau daugiau nei metai nemačiau😢... Buvom suplanavę, kaip visada vasarą grįžti atostogų, teko viską atšaukti, o dabar išvis šansų neliko pasimatyti😭...
aureja12 parašė:
Lopų testas jums neparodys toleravimo/netoleravimo. Tą geriausiai empiriškai pats žmogus išsitiria - virškinimo ypatumai, pilvo pūtimas, savijauta po valgio ir pan.…
Tai vat, aš dar per mažai pažengusi kas liečia žinias apie tai, ačiū už komentarą
Boružėlytė parašė:
Na vat, reik kažkokios charizmos ir gebėjimų, norint užkrečiančias konspiracijos teorijas išrast. Aš irgi gi bandžiau šiandien anksčiau, bet bergždžiai...…
Na va, nei charizmos nei gebėjimų nėr, kas dabar man daryt😩😁🙈? Kur šitų dalykų parduoda😁? Gerai, baigiu nusišnekėti, einu miegot, nes praleisiu miego traukinį, tai teks ilgai laukti kito🙂.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai