psss parašė:
kas ten tave zino, Monce![]()
![]()
![]()
![]()
man sampe maitinimui netrudge.ziauri as mama,kaip sitaip galejau
psss parašė:
kas ten tave zino, Monce![]()
![]()
![]()
![]()
man sampe maitinimui netrudge.ziauri as mama,kaip sitaip galejau
merlin parašė:
Kad ner kaip nuaiti pas psichologa,.
Tai nebutina eiti pas psichologa kad galetum issipasakoti.Juk yra vyras,tevai,dar kazkokie artimieji,galu gale draugai,o ne cia internete nepazystami zmones
Bondzorno parašė:
Perskaite knyga ir didziuosis iki pencijos....Neturi ka pasakyti,tik apie ta knyga...
As neskaiciau ir neskaitysiu,be to puikiai maitinu sawo mazyli..…
nekreipt demesio tik i tokias
Mary.S parašė:
KnygŲ. Daug knygųneskaityk. Nieks neverčia. Bet panašu, kad nelabai ir padétų
![]()
bet ir neskaicius maitint gali,ir maitina.kitom ir tai nepadeda
-V_K- parašė:
Tai nebutina eiti pas psichologa kad galetum issipasakoti.Juk yra vyras,tevai,dar kazkokie artimieji,galu gale draugai,o ne cia internete nepazystami zmones![]()
tai kam tada visai sukurti forumai jei ne tam kad pasipasakot kaip kam buvo viskas ? ne nu juokinga tikrai.
Monikule23 parašė:
tai kam tada visai sukurti forumai jei ne tam kad pasipasakot kaip kam buvo viskas ? ne nu juokinga tikrai.
Ne,nu tai jeigu pasakojates viesai,tai zinokit kad visada bus tokiu zmoniu kurie prikibs,sukritikuos ir t.t.
Manau kad tai yra normalu.
O dabar pasakojates viesai,ir paskui skundziates kad jus puola,tai nereikia visko pasakotis nepazystamiem zmonem
Monikule23 parašė:
O galima ir internete. Tam ir yra forumai
monce parašė:
bet ir neskaicius maitint gali,ir maitina.kitom ir tai nepadeda
Tai aš nesiginčiju. Bet kai užmeta, kad va aš tai jau nieko neskaitysiu, nes kiekviena mana žino, kas geriausia jos vaikui, tai čia jau šustrų morkų valgymo šalutinis poveikis
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai