Juodčkė parašė:
O galima laukiantis maitinti?![]()
![]()
taip ir poto abu leliukus pilnai ismaitinti galima
Juodčkė parašė:
![]()
taip ir poto abu leliukus pilnai ismaitinti galima
Juodčkė parašė:
![]()
Dar ir kaip galima ir dar kiek pieno turiu, bet jau mažinu, nes nesikeikiant užkniso juodai, jau net sakau, kad nemaitinsiu antro, pabodo ir kitokio paaiškinimo neturiu.
MorenaPasion parašė:
nu taip jeigu gali ir duodi ir maitinio ka daryt toms kurioms nera galimybes taip ilgai maitinti vaika mp???
![]()
As savo mergyte maitinau pora menesiu,bet po to pradejo trukt pieno tai pirkdavau primaitindavau,bet paskuj mano pieno ir nenorejo
Mellis parašė:
Dar ir kaip galima ir dar kiek pieno turiu, bet jau mažinu, nes nesikeikiant užkniso juodai, jau net sakau, kad nemaitinsiu antro, pabodo ir kitokio paaiškinimo net…
Atsargiai o tai atsiras kas pasakys ka negraziai
MorenaPasion parašė:
nu taip jeigu gali ir duodi ir maitinio ka daryt toms kurioms nera galimybes taip ilgai maitinti vaika mp???
![]()
Aš nesmerkiu tų, kurios negali, nenori, nemoka ar dar dėl kitų priežasčių nemaitina. Aš pati antro mąstau nemaitinti, nes tiesiog jau NENORIU.
Mellis parašė:
Dar ir kaip galima ir dar kiek pieno turiu, bet jau mažinu, nes nesikeikiant užkniso juodai, jau net sakau, kad nemaitinsiu antro, pabodo ir kitokio paaiškinimo net…
Tai reik manyt sitiek laiko maitinti,mano mama sesute 2,5 metu maitino tai sunku buvo sveciuose atsiseda vaikas ant keliu issitraukia ir pompina
Juodčkė parašė:
As savo mergyte maitinau pora menesiu,bet po to pradejo trukt pieno tai pirkdavau primaitindavau,bet paskuj mano pieno ir nenorejo![]()
O man pieno irgi trūko pradžioj, daviau mišinukus ir klausiau žindymo konsultantų, kad kuo daugiau glaust prie krūties, tą ir dariau, tai kai pasipylė ir dar koks riebus, tai jau dabar keikiu antri metai ...
Mellis parašė:
Aš nesmerkiu tų, kurios negali, nenori, nemoka ar dar dėl kitų priežasčių nemaitina. Aš pati antro mąstau nemaitinti, nes tiesiog jau NENORIU.
tai tu skaitaisi GERA MAMA????
manau tave dabar nusaukt reikia nerupestinga motina...
pvz as iki puses metu maximum ismaitint tik galesiu nes po to dirbt reiks, tai ka man nusisaut ar vaika i darba nestis?
as tai irgi nematau ka cia smerkti, kiekvienas gi savaip viska daro..
skaiste88 parašė:
Atsargiai o tai atsiras kas pasakys ka negraziai![]()
Tai kad aš ne mp garbintoja, net nesiruošiau maitinti pati, nuteikė giminės moterys, kad nemaitinsiu kaip ir jos, bet kažkaip gavosi netyčia. O kad maitinu nėštumo metu tai anokia čia naujiena, kiek konsultavausi su medikais, tai tik neapsiskaitę pasakė, kad kenkia maitinimas nėštumo metu, o tarkim remiantis užsieniu visiškai kitokia patirtis ir žinios.
Juodčkė parašė:
Tai reik manyt sitiek laiko maitinti,mano mama sesute 2,5 metu maitino tai sunku buvo sveciuose atsiseda vaikas ant keliu issitraukia ir pompina![]()
Maniškė išauklėta, negriebia, kai negalima, nebent prisiglaudžia, bet realiai koks skausmas ir nemalonus jausmas, kai tenka žindyti nėštumo metu, būtų man kas pasakę anksčiau
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai