paskila parašė:
O jūsų vyras dirba?
Rasiau anksciau jau kad ne. Dirbt nuo vasaros, kai baigs mokslus
paskila parašė:
O jūsų vyras dirba?
Rasiau anksciau jau kad ne. Dirbt nuo vasaros, kai baigs mokslus
paskila parašė:
Tai nenuleiskit rankų, siųskit cv, eikit ir eikit, kol rasit darbą kurio norit. Kad keletoj vietų atsakė ne pabaiga.
Keletoj vietu
eisiu, nesedziu ir nedejuoju, galvoju apie savo ir seimos ateiti, eisiu va treciadieni i seminara apie nt pardavimus, gal ismoksiu ka naudingo.
Juditel3 parašė:
Keletoj vietueisiu, nesedziu ir nedejuoju, galvoju apie savo ir seimos ateiti, eisiu va treciadieni i seminara apie nt pardavimus, gal ismoksiu ka naudingo.
Sėkmės jūsų šeimai
Juditel3 parašė:
Tai vilniuj irgi gal kitos algos, pati darbe kalbejau su rezidentais tai pirmus metus gauna stipendija bet negauna algos, paskui gauna alga. Nebloga kaip suprantu, …
Nu geras, idomioj istaigoj dirba
jau ko ko, bet sokoladu gavimu neturetu skustis . Vyras kai gulejo po anginos operacijos, tai juokes, kad sesuciu kisenes per mazos vokeliams ir saldainiams, is palatos tusciom neiseidavo, nes bent vienas is 4vyru ka idedavo.
Torri parašė:
Nu geras, idomioj istaigoj dirbajau ko ko, bet sokoladu gavimu neturetu skustis . Vyras kai gulejo po anginos operacijos, tai juokes, kad sesuciu kisenes per ma…
Na va, dabar nieko negauna, beto mano mama dirba budejimais, dienines sesutes gauna nemazai is pacientu
girdejus esu kad net stafkes yra uz gulejima palatoj, kad priziuretu
5metus klinikose pradirbau ir tik neseniai suzinojau, tai akys issoko ant kaktos. Mano mama 12metu dirba budejimais, teko viena dienom pavaduot tai nesuprato, pacientai po 50lt pasiruose lauke anos kad susimoket... Brangoka skaitau . Tai tokips dienines placiom kisenem tai gal ir gyvena, kai ne uz alga reik gyvent
Juditel3 parašė:
Na va, dabar nieko negauna, beto mano mama dirba budejimais, dienines sesutes gauna nemazai is pacientugirdejus esu kad net stafkes yra uz gulejima palatoj, kad…
Nu klinikose tai isvis baisu kaip kysius gauna ir praso...
Juditel3 parašė:
Tai vilniuj irgi gal kitos algos, pati darbe kalbejau su rezidentais tai pirmus metus gauna stipendija bet negauna algos, paskui gauna alga. Nebloga kaip suprantu, …
taip taip. rezidentai is kysiu gyvena...
daktarams duoda, o sesutem vargsem ne..
Juditel3 parašė:
Del darbo dar. Baigiau as finansus, svajojau banke dirbt. Perejau darbo pokalbiu ne viena ir ne du. Visur ra pati dainele "gal ir nesilpna tu, turi perspektyvos, be…
gavau darba banke,. BE jokiu rysiu, ir pazistamu. su dviem mazais vaikais, kuriu vienam tuo metu buvo metai.
pagrindinis reikalavimas yra KALBA, uzsienio. laisvai kalbu 2, dar dirbama prasilauziau anglu. viskas imanoma. tik reikia nustoti skustis.
saule666 parašė:
atsiprašau paskaičiau tik vieną komntarą. Ir žinoma dabar priskirkim psichologines ir auklėjimo bėdas soskei jeigu gėriai rūkei čia jau tavo problėmos o ne soskės..…
na tikrai, kai 11 metu vaikas ima svaigintis, tai cia jo problema ir jis pats kaltas
kaip matau, puikiai ismanote psichologija, tai nebelabai ka turiu ir pasakyti jums
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai