paskila parašė:
Man atrodo, čia kartais mamoms trūksta išsilavinimo![]()
Iš dyko būvimo nebežino ką daryt.
Ir nuolat tos pačios teisuolės mamos. Nesupratu, ką jų vaikai tiek laiko vieni daro...
paskila parašė:
Man atrodo, čia kartais mamoms trūksta išsilavinimo![]()
Iš dyko būvimo nebežino ką daryt.
Ir nuolat tos pačios teisuolės mamos. Nesupratu, ką jų vaikai tiek laiko vieni daro...
Panele_Inga parašė:
Juodcke, jei dantuka skauda sukandant, tai bus tikriausiai uzdegimas, jei nemaitinat,tai isgerkit nuo uzdegimo vaistu, jei maitinat ramuneliu arbata galit praskalau…
Negalejau susalt ir del to taip?
nes kaip tik vakar pasalau eidama..
Sonata1127 parašė:
Gal uzteks ka, MaryS !??Gryskim prie zindymo, o ne brandos temos...
nekreip demesio i sita "proto boksta"
Juodčkė parašė:
Negalejau susalt ir del to taip?nes kaip tik vakar pasalau eidama..
Taip, galejote, tai uzdegimas
Panele_Inga parašė:
Taip, galejote, tai uzdegimas![]()
Nes pajudinau ne tiek danti kiek pacias dantenas ir zandikauli skauda. Dekui
Juodčkė parašė:
Nes pajudinau ne tiek danti kiek pacias dantenas ir zandikauli skauda. Dekui![]()
Protiniai dantys dyksta...
arba jau iskritineja.
Berg parašė:
Protiniai dantys dyksta...arba jau iskritineja.
Juokaukit protingiau, dama
_Mummy_ parašė:
as nesiojau kabes,po ju viskas ir prasidejo.... dantim negrieziu. bet labai sukandu stipriai. buna ir diena pati kaip sakant save prigaunu kad sukandus stipriai da…
Bandykit paklausti dėl miorelaksacinės kapos. Jos naudojamos kai žmogus griežia dantimis. Jų tikslas saugoti dantis nuo sudilimo. Jos yra storesnės nei paprastos kapos, bet gal jūsų atveju padėtų.
Dėl dantų kreivumo. Po kabių nešiojimo dažnai taip nutinka. "Atkentėjus" kabes paprastai rekomenduojama apmaut dantukus. Nesvarbu, kuo. Metalo keramika, bemetale, cirkoniu. Kaip finansai leidžia. Nes dantys vistiek paslankūs ir jei niekas nedaroma dėl naujos pozicijos išlaikymo, tai jie ir grįžta atgal. Protiniai dantys turbūt išrauti, nes kabes nešiojote? Ar vistik paliko juos jums?
Panele_Inga parašė:
Juokaukit protingiau, dama![]()
Maziau nurodinekite
kaip man gyventi....
Nepatinka viso gero
jusu patarimai man neaktuoalus...
Ar bandysite buti kaip Šalčiute apsimetat protinga ir bandote primesti, kažkam, kad yra idiotas o pati nusišneka... 180 laipsniu kampu.
Zandykaulio skausmas siejamas su dantimis... Daznai tokio pobudzio skausmas. Buna susijes su protiniais dantimis.... Ar jie genda ar jie dyksta. ;)
Nors negali zinoti.
Juodčkė parašė:
Nes pajudinau ne tiek danti kiek pacias dantenas ir zandikauli skauda. Dekui![]()
Dėl peršalimo vargu. Labai maža tikimybė. Dažnai dantenos tinsta ir jas skauda, kai yra gedimas iš tarpdančio. Jame lieka maisto likučių, kurių paprastai nejaučiam, todėl ir dėl to dar gali kilt uždegimas. Bet kokiu atveju keliaukit pas odontologą
Arba dar vienas variantas, jeigu dantis buvo tvarkytas, kaip sakėt, tai liko nemažas tarpas tarp to ir kito danties. Kai lieka tarpas, už tvarkyto danties esantis/esantys dantis/dantys slenkasi į priekį, tad gali tiesiog spausti danteną ir dėl to ji gali skaudėti.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai