nerin-gele parašė:
tai jei tik taip tikrasis ikvepimas ateidavo? del meno verta aukotis![]()
![]()
![]()
Jo jo... Ir vynas vietoj vandens
nerin-gele parašė:
tai jei tik taip tikrasis ikvepimas ateidavo? del meno verta aukotis![]()
![]()
![]()
Jo jo... Ir vynas vietoj vandens
Rafinuota_bohema parašė:
Jo jo... Ir vynas vietoj vandens![]()
tai kad vanduo neskanus
nerin-gele parašė:
tai kad vanduo neskanus![]()
Aha , ir seksas su ta pacia nekazka ;D
Rafinuota_bohema parašė:
Aha , ir seksas su ta pacia nekazka ;D
kuri laika nieko, ale veliau pelesiu atsiduot pradeda
O as savo vyra sutikau netiketai, isvis nesitikejau jo nei sutikti, nei juolab vaika tureti kartu... Buvom vienas kitam saldus nuotykis, megavomes vienAs kitu, kol taaaaip prisimegavom...
o kas liecia praeities vyrus, nedaug ju buvo, bet ka turejau tai su visais draugiskai issiskyrem ir skirtingais keliais pasukom
bet iki siol pasisveikinam su metinem sventem ir gimtadieniais
as taiki asmenybe
nerin-gele parašė:
kuri laika nieko, ale veliau pelesiu atsiduot pradeda![]()
Morenka parašė:
O as savo vyra sutikau netiketai, isvis nesitikejau jo nei sutikti, nei juolab vaika tureti kartu... Buvom vienas kitam saldus nuotykis, megavomes vienAs kitu, kol …
tai po kiek laiko "prisimegavot"? ir kaip dabar santykiai? viskas gerai ar jei ne vaikas tai jau senokai butume skirtingais keliais pasuke?
Rafinuota_bohema parašė:
Man tai derinys turi buti..,, ir jei lovoj nekazka, tai gali but auksinis, bet nieko nebutu...
Na as nesiskundziu musu lovos reikalais, bet is prigimties, man mazai reikia.. daug daugiau reikia kitu dalyku..
nerin-gele parašė:
tai po kiek laiko "prisimegavot"? ir kaip dabar santykiai? viskas gerai ar jei ne vaikas tai jau senokai butume skirtingais keliais pasuke?
Po greit, keliu savaiciu
nu zinok buna visko, kartais kai susikimbam, tai ojei ojei, bet stengiuosi nesikipisuot del maziuko, bet seip kol kas varom per gyvenima kartu
bus matyt kaip cia viskas toliau klostysis
zmones ir po 20 metu skiriasi...
dayaNuray parašė:
Na as nesiskundziu musu lovos reikalais, bet is prigimties, man mazai reikia.. daug daugiau reikia kitu dalyku..
Tai visai naturalu, visu poreikiai skirtingi siuo klausimu
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai