Rafinuota_bohema parašė:
Nu sorry, bet kišt kojos dydžio daiktus ar tai stebet- nu sorry
nei as stebiu kaip kaifuoja nei ka man buvo kazkada idomus faktas ka gali musu kunai ;)
Rafinuota_bohema parašė:
Nu sorry, bet kišt kojos dydžio daiktus ar tai stebet- nu sorry
nei as stebiu kaip kaifuoja nei ka man buvo kazkada idomus faktas ka gali musu kunai ;)
jaciutedovile60 parašė:
tai as ta pacia diena ir sedejau, nors ne visos gali kurios siutos
as du kartus siuta ir labai greitai atsigavau, nors tas siuvilas po dvi siules
as pvz pati pagimdziau
mane irgi siuvo
nei man skaudejo,nei ka
ta pacia diena ir sedejau,ir i dusa nuejau. Ryte ir iki parduotuves nuejau
kiekviena skirtingai reaguoja i skausma
Dievas parašė:
Jezau damos ne visos pakancios skausmui mano drazge irgi pjauta 3 kart ir visus kart sekmingai sukasi namie kur tik nori ir aisku Skauda bet ne sikio nepasake kad o…
kai susidursi su gimdymo ir saremiu skausmais galesi lyginti kas yra skausmingiau.. dar jei skatinamieji leidziami skausmas is vis yra nesuvokiamas.. jei nezinojote yra netgi irodyta jog uz gimdymo skausma nera nieko skausmingiau...
Dievas parašė:
Jezau damos ne visos pakancios skausmui mano drazge irgi pjauta 3 kart ir visus kart sekmingai sukasi namie kur tik nori ir aisku Skauda bet ne sikio nepasake kad o…
galiu tada nuraminti jau geriau saremius gimdant atkentet nei migrenos skausma...
jaciutedovile60 parašė:
kai susidursi su gimdymo ir saremiu skausmais galesi lyginti kas yra skausmingiau.. dar jei skatinamieji leidziami skausmas is vis yra nesuvokiamas.. jei nezinojote…
Skaiciau, as nelyginu gimdymo as kalbu apie audiniu pjovima.... Tai reiskia Cezari....
Ar siaip kokias operacijas.... Tai tikrai nuo cezario neskaudes labiau nei po kokio apendicito ispjovimo ar blyn sirdies operacijos
Man labiau skauda kai ultragarsu sirdi
.. tyre... Nei... Pjovimo skausmas.... Saremiai kas kita kai patirsiu matysim ;)
evagel parašė:
as pvz pati pagimdziaumane irgi siuvo
nei man skaudejo,nei ka
ta pacia diena ir sedejau,ir i dusa nuejau. Ryte ir iki parduotuves nuejau
kiekviena skir…
man kas buvo tai po antro vaiko kai siuvo siulai labai ilgai tirpo ir buvo toks nemalonus tik tempimo jausmas, bet visa kita tikrai gan normaliai
DIVD parašė:
visiem sviecia, jei viskas gerai nieko ir nesako ir is kojos kraujuka visiem ima gimusiem ir apziuri tikrina, o kad galvyte sviecia nesenai suzinojau, bet sako,…
Įdomu, kur taip visiem kūdikiam galvas tikrina? Kad patologiniam skyriuje, taip, bet pogimdyviniam, kad tikrintų, negirdėjau ir nemačiau. Ypač, kai gimdymas sėkmingas.
Katiara parašė:
galiu tada nuraminti jau geriau saremius gimdant atkentet nei migrenos skausma...![]()
As tikiu nes migrena yra labai skausmingas dalykas as pati ja turiu ir kai skauda sakau geriau lai kojas 10 kartu operuotu ir pjaustytu nei.... Galva.
jaciutedovile60 parašė:
kai susidursi su gimdymo ir saremiu skausmais galesi lyginti kas yra skausmingiau.. dar jei skatinamieji leidziami skausmas is vis yra nesuvokiamas.. jei nezinojote…
Ne kiekvienai tie saremiai buna baisiai skausmingi. Kaip ir gimdymas visu skirtingas
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai