jaciutedovile60 parašė:
Tu cia apie mane?![]()
![]()
Uoj ne aplamai as apie moteris :Djuokingos islenda.
jaciutedovile60 parašė:
Tu cia apie mane?![]()
![]()
Uoj ne aplamai as apie moteris :Djuokingos islenda.
kabinetuke parašė:
Kartais perryškiai pašviečia kokia nors žvaigždelė, bet greitai ir užgęsta. Bet visgi smagu paskaityti tų rietenų. Tikras gyvenimas.![]()
As ne nepradejau o objektas dingo
jaciutedovile60 parašė:
As ne nepradejau o objektas dingo![]()
![]()
Nieko dar bus tų moment.
Katiara parašė:
bleer 44 vnt, pampers 72 vnt, dar kitokius turejau junior berods tai 50 vnt. cia 5 dydzio.
As bleer 66vnt o pampers 104. Na dar musu vaiku dydziai skirias bet as kaip ir sakiau, kaina priimtina, o perku ten nes nereik siknos pakrutint kad juos gaut
Dievas parašė:
Kokio velnio viesoi erdvei reikia keiktis dabar ?
Kad paklaustum
Juditel3 parašė:
As bleer 66vnt o pampers 104. Na dar musu vaiku dydziai skirias bet as kaip ir sakiau, kaina priimtina, o perku ten nes nereik siknos pakrutint kad juos gaut![]()
man kartais reikia pakrutint
tai tada tuo paciu i svecius nueinam
Kodel jus isivaizduojat kad 400nariu jus stebi? Manot visiem jiem idomu ka cia penkios mamos neturedamos kitokio uzsiemimo raso? Seip cia yra perkeliamos rietenos is kitu forumu,ir pvz jaigu jus susigincijat su kazkuo kazkokem forume,jusu postus perkele i si foruma ir gaunasi kad jau stebit tema
o jus cia svaigstat kad kazkas nedrysta cia rasyt,kad neturi ka pasakyti,zodziu neranda
matau cia kelios sedit per dienas ir lauket kada ka jum imes ir galesit pasirieti,pastumti
varot visos viena ant kitos,ziuriu patinka kai evagel paraso,iskarto uzduhinat
ka ji bepasakys iskart uzvartyt bandot,o jai matau is jusu tik juokas ima,linksminasi moteriske erzindama jus savo ,,pas mane viskas geriausia,viska zinau,viska turiu" komentarais
tai va,negalvokit kaz zmones neturi ka pasakyti cia,tiesiog cia nera apie ka diskutuoti
o dabar galesit mane pulti,turesit ka veikt,prasau plesykit
lylalyla parašė:
Kodel jus isivaizduojat kad 400nariu jus stebi? Manot visiem jiem idomu ka cia penkios mamos neturedamos kitokio uzsiemimo raso? Seip cia yra perkeliamos rietenos i…
Aisku kad stebi ir ne 400 o beveik 500 ir paskui islenda is tundros tokia kaip tu ir paraso galiausiai, iki tol skaicius puse metu ka raso evawhateversheis ar dar kuri
Katiara parašė:
man kartais reikia pakrutinttai tada tuo paciu i svecius nueinam
![]()
man pampersu pardavejai ne draugai neeinam pas juos i svecius
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai