la mour parašė:
Aa irgi neturiu ka tokiai kaip jums pasakyt![]()
Tai ir nesakykit
nelabai mane jus ir dominat
la mour parašė:
Aa irgi neturiu ka tokiai kaip jums pasakyt![]()
Tai ir nesakykit
nelabai mane jus ir dominat
jaciutedovile60 parašė:
Tai ir nesakykitnelabai mane jus ir dominat
![]()
Tai ir patylekit
la mour parašė:
Tai ir patylekit![]()
Na tai pati ir tylek
nepatinka praleisk postus arba is vis eik is cia
kabinetuke parašė:
Baikit, netylekim, aš prieš lenkiškas prekes nenusiteikusi, kadangi esu iš suvalkijos, tai dažnai ten apsidairau, ur apsiperku papigiai![]()
![]()
Keliam intriga
kazkas pykciu nori tai bandom uzvesti
jaciutedovile60 parašė:
Na tai pati ir tyleknepatinka praleisk postus arba is vis eik is cia
![]()
![]()
Ta pati ir as galiu apie jus pasakyt. Nepatiko, mano sakinys, tai palylekit, o ne imkit reiksyis, mazai jus kam idomi
kabinetuke parašė:
Baikit, netylekim, aš prieš lenkiškas prekes nenusiteikusi, kadangi esu iš suvalkijos, tai dažnai ten apsidairau, ur apsiperku papigiai![]()
![]()
nu gerai higienos prekes ar siaip daigtai kai buna parasyta lenkija ne lenkija kilmes salis o kaip su maistu mesa, ten kur ale LTu raso tai tik raso kad is LTU o siaip realiai lenkiska
kad lietuviskas tikiu tik ta kur pati uzsiauginu ir pasipjaunu ar nusikasu
la mour parašė:
Ta pati ir as galiu apie jus pasakyt. Nepatiko, mano sakinys, tai palylekit, o ne imkit reiksyis, mazai jus kam idomi![]()
isivaizduojat kad jus labai kazkam cia idomi
jaciutedovile60 parašė:
isivaizduojat kad jus labai kazkam cia idomi
![]()
Nei as isivaizduoju nei ka. Man vienodai ka kiti apie mane galvoja, as apie tave is vis negalvoju
jaciutedovile60 parašė:
nu gerai higienos prekes ar siaip daigtai kai buna parasyta lenkija ne lenkija kilmes salis o kaip su maistu mesa, ten kur ale LTu raso tai tik raso kad is LTU o si…
Nu kiaulę pjaunam Lietuvoje, o daržoves, vaisius, kokius makaronus, kava perku lenkijoje, dešros rūkytos tai pagrinde atvežtos Lietuviškos.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai