riesinuke parašė:
Na man tolokai jisbet vasara gal ir niekobus nukakt
![]()
Tai leliukus visus i miska pasivaiksciot ir pavalgysit tuo paciu
riesinuke parašė:
Na man tolokai jisbet vasara gal ir niekobus nukakt
![]()
Tai leliukus visus i miska pasivaiksciot ir pavalgysit tuo paciu
Berg parašė:
Skanu pigu ir kokybiska bei laaabai labai skanu mazajm kaimely kavinukei prie iki uzmirsau pavadinima bet nu tikrai labai skanu![]()
Biskvitas ;)
Gibi_Monika parašė:
Privalai spetijei yra noras, tai tikrai laiko atsiranda viskam
![]()
Vat kad ta baime tokia stipri,kad gal nespesiu ar nesugebesiu,o apie gimdyma kai pagalvoju,tai net nupurto
viliux parašė:
Vat kad ta baime tokia stipri,kad gal nespesiu ar nesugebesiu,o apie gimdyma kai pagalvoju,tai net nupurto![]()
Pirmas nestumas buvo su skatinamaisiais, tai ir epidura gavau, per 14 val vaikutis gime. Per antra nestuma norejosi, kad greiciau gimdymas prasidetu, nes ir pirmaji vaikuti reikejo nesiot, praust, ugdyt. Gimdymo diena atejo tada kai norejau ir vaikutis labai lengvai gime per kokias 6 val, jokiu vaistu nereikejo, viskas kaip is vadovelio. Svarbiausia pasitiket vaikais, savim ir prasyti pagalbos jei jos norisi. Neimanoma nesusitvarkyti, nes vaikai auga nepastebimai greit ir jei bus kokia irzlesne diena, tai ji labai greit uzsimirsta. Dziaugiuosi tokiu vaiku amziaus skirtumu, nes vyresniukas dar nezino kas tas pavydas ir maziuke jam yra kaip savaime suprantama seimos dalis, o ne isibrovelis
Sveikos mamytes, auginu 10 menesiu mergaite, kiekviena diena jai norisi vis kazko naujo, viskas greitai atsibosta, zaislai, veiklos ir panasiai... Sakau gal atsirastu mamyte su panasaus amziaus vaikeliu kuri noretu bendrauti. Mes gyvename Vetrunges, Kauno rajone. Masinos dazniausiai neturiu, tai butu labai patogu jei kazkur tai netoliese gyventu ;) Mielai pasikviesciau i svecius ;) Esu pastebejusi, kai mazyle pabuna su kitais vaikuciais, ar kitoje aplinkoje, zymiai geresni miegas ;) Lauksiu zinuciu ;)
Gibi_Monika parašė:
Pirmas nestumas buvo su skatinamaisiais, tai ir epidura gavau, per 14 val vaikutis gime. Per antra nestuma norejosi, kad greiciau gimdymas prasidetu, nes ir pirmaji…
Cia ne supratime esme. Mano ibrolio vaikas 1.5 metai ir gime sunelis... Dar... Ir zodziu baisiausiai pavydi mamos neduoda... Ir viskas leliukui. Leliuko mama negali net paliest.... Ir tikrai kas yra pavydas ji dar tikrai nesuvokia...
Berg parašė:
Cia ne supratime esme. Mano ibrolio vaikas 1.5 metai ir gime sunelis... Dar... Ir zodziu baisiausiai pavydi mamos neduoda... Ir viskas leliukui. Leliuko mama negali…
Cia itarciau tevu negebija demesio paskirstyt. Jau ne karta maciau toki vyresniojo elgesi. Bet ir tevu elgesio klaidu per akis. Daznai vyresnysis buna nustumiamas, o tevai to net nejaucia. O dar prasideda tuo pat metu atpratinimai nuo soskiu, pampersu ar buteliuku.
viliux parašė:
Vat kad ta baime tokia stipri,kad gal nespesiu ar nesugebesiu,o apie gimdyma kai pagalvoju,tai net nupurto![]()
Jei kamuoja tokios baimes, manau, jums dar ne laikas. Niekur neskubekit, juk, pasaulis nesugrius
Torri parašė:
Cia itarciau tevu negebija demesio paskirstyt. Jau ne karta maciau toki vyresniojo elgesi. Bet ir tevu elgesio klaidu per akis. Daznai vyresnysis buna nustumiamas, …
Ne tikrai nenustumta mergyte labai daug demesio abiems. Tai net nezinau... Mama jai viskas.
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai