iweta parašė:
ta prasme skraistes isvis nedejot? bet ar neprivalomas dalykas yra skraiste?![]()
pirma kart girdxziu kad privalomas .as du sunus krikstijau ir nzn kaip pataikiau bet nesu buvus krikstynose kur butu skraiste deje kas.aisku zinau kad deda.
iweta parašė:
ta prasme skraistes isvis nedejot? bet ar neprivalomas dalykas yra skraiste?![]()
pirma kart girdxziu kad privalomas .as du sunus krikstijau ir nzn kaip pataikiau bet nesu buvus krikstynose kur butu skraiste deje kas.aisku zinau kad deda.
micke parašė:
nu nzn as tik klausiu,nes kai buvau pas kuniga kalbetis kas privaloma vaikui,tai sake kad butu su kriksto rubais,tai as taip supratau kad su skraiste.
Vaivute parašė:
mums tai krikstotevai dovanos auksine grandinele, ir seneliai vieni irgi auksine grandinele su pakabuku![]()
o mum nezinau kas ka dovanos
tik zinau kad vieni seneliai paveiksla siuvineta aukso siulais
O mes krikstynoms gausim dviratuka
-nuo kriksto teveliu,jie klause ar is aukso kazka ar vaikui dabar,kad butu,mes pasirinkom dvirati,nes ir teveliai sake,kad progu auksui dar bus
Kiti greiciausiai pinigais,nes dar niekas neklause ka noretumem,ar reiketu
Kai uzrasinejom krikstui pas kunigeli,tai jis pabreze,kad kriksto marskinius(skraiste)ir zvake tureti-daugiau jokiu reikalavimu nepasake
iweta parašė:
nu nzn as tik klausiu,nes kai buvau pas kuniga kalbetis kas privaloma vaikui,tai sake kad butu su kriksto rubais,tai as taip supratau kad su skraiste.
svarbiausia, kad vaikas turetu balta ruba.tai ir yra kriksto rubas o skraiste yra skraiste.
Vaivute parašė:
mums tai krikstotevai dovanos auksine grandinele, ir seneliai vieni irgi auksine grandinele su pakabuku![]()
Tai jus jau dvi turesit
Mes nezinom kas ka dovanos, gal niekas nieko todel norim patys atsiminimui vaikuciui kazka is jo krikstynu. Juolab, kad mano mama jau mirusi ir auksas is kurio noriu daryti pakabuka su grandinele yra jos, tai gausis kaip ir mociutes dovana
kekvianam pagal save
E.M 2012 parašė:
mes susitarem uz 7 val 600jis is marijampoles,drauge buvo kur jis vede ir vestuves ir krikstynas tai sake be zodziu liko kaip patiko
![]()
Gal galetumotek kontaktus duoti?
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai