EvelinaJuoz parašė:
La, aukle nzn visaip buna bet darzeliai labai beangus menesiui kazkur apie 1500 euru bet jei abu tevai dirba tai mokesciai grazina pagal pajamas maksimaliai man atr…
dekui ;)
EvelinaJuoz parašė:
La, aukle nzn visaip buna bet darzeliai labai beangus menesiui kazkur apie 1500 euru bet jei abu tevai dirba tai mokesciai grazina pagal pajamas maksimaliai man atr…
dekui ;)
EvelinaJuoz parašė:
Gal zinot kur galima butu rasti Huggies pampersu pirkti , nes kiek buvau parduotuviu tiek neturi, pirma vaika uzauginau ant ju lb patiko , dar pries 4 metus buvo pi…
Sveika
EvelinaJuoz parašė:
Gal zinot kur galima butu rasti Huggies pampersu pirkti , nes kiek buvau parduotuviu tiek neturi, pirma vaika uzauginau ant ju lb patiko , dar pries 4 metus buvo pi…
Sveika, buvo visai neseniai dirx.nl parduotuvese pampersu huggies ispardavinejo su 50 % nuolaida bent schiedame. Bet dabar jau nebera
Snd. parašė:
sveikos mamytes,gal kas zinote kokiu graziu vietu kur galima butu palapine pasistatyti,saslyka issikepti ir pasimaudyti Groningen mazdaug puseje?![]()
Palapines statyti ir lauza-saslykine kurti is tikruju pas juos galima tik kempinguose.kitaip gresia bauda.
Ritulia36 parašė:
Palapines statyti ir lauza-saslykine kurti is tikruju pas juos galima tik kempinguose.kitaip gresia bauda.
Daug kur galima poilsio vietose,parkuose,prie tvenkiniu,ezeru,tik turi buti zenklai,kad galima saslykine kurti.Siaip tai saslykine maziausiai nuo zemes turi buti 30 cm,nuo medziu-2 metrai.O miegoti palapinese tai turbut tik kempinguose galima.Esu macius prie ezero palapiniu,bet tai turbut tik diena.
rimma parašė:
Daug kur galima poilsio vietose,parkuose,prie tvenkiniu,ezeru,tik turi buti zenklai,kad galima saslykine kurti.Siaip tai saslykine maziausiai nuo zemes turi buti 30…
dekui
Snd. parašė:
sveikos mamytesar kas nors buvote appenhoul parke? kaip ten ar idomu?
![]()
soriukas,ne taip parasiau, Apenheul zoo
Snd. parašė:
soriukas,ne taip parasiau, Apenheul zoo![]()
taip , buvom ,net kelis kartus jau
, patiko labai .
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai