lady perfect parašė:
ka stas ichtiandras?
Tai cia kai vemi i tulika tai saloma sauki Ichtiandra
lady perfect parašė:
ka stas ichtiandras?
Tai cia kai vemi i tulika tai saloma sauki Ichtiandra
Vikte parašė:
O tu privaciai eini ar i poliklinika ir is vis ar tu Lietuvoj?As nepamenu![]()
Lietuvoj,i poliklinika einu,bet jei ka nueisiu ir privaciai,dar palauksiu truputeli...sausio vidury isvaziuoju pas gimines i uzsieni,tad kita savaite tikriausiai reikes man eit pas kita gine
saule86 parašė:
Lietuvoj,i poliklinika einu,bet jei ka nueisiu ir privaciai,dar palauksiu truputeli...sausio vidury isvaziuoju pas gimines i uzsieni,tad kita savaite tikriausiai reikes man eit pas kita gine![]()
Tai va poliklinikoj priima su papildomu, jei itari, kad esi nescia.Cia man taip poliklinikoj pasade, nes mane buvo uzrase sausio pabaigoj, bet kai pasakiau, kad itariu, jog nescia, sako tokiu atveju gydytoja privalo priimti su papildomu.Ir tai yra ipatinga aplinkybe
Vikte parašė:
Tai va poliklinikoj priima su papildomu, jei itari, kad esi nescia.Cia man taip poliklinikoj pasade, nes mane buvo uzrase sausio pabaigoj, bet kai pasakiau, kad itariu, jog nescia, sako tokiu atveju gydytoja privalo priimti su papildomu.Ir tai yra ipatinga aplinkybe![]()
ta zinau ir as...na ziuresiu,gal dar testa nusipirkt?
saule86 parašė:
Klausyk, ryt ryte atsikeli ir varai i poliklinika ir jei esi
tai jau tikrai pamatys ir nereiks laidyt pinigu testams.Tad nepatingek ir kad ryt cia butum su naujiemos is daktaro.Aisku??????
Vikte parašė:
Klausyk, ryt ryte atsikeli ir varai i poliklinika ir jei esitai jau tikrai pamatys ir nereiks laidyt pinigu testams.Tad nepatingek ir kad ryt cia butum su naujiemos is daktaro.Aisku??????
![]()
oogogogooo
na reik vyro prasyt,kad nuveztu,bet bijauuuuu vaziuot....
bet sako nescioms negalima atsakyt ne...
saule86 parašė:
oogogogooo![]()
![]()
![]()
na reik vyro prasyt,kad nuveztu,bet bijauuuuu vaziuot....
![]()
![]()
bet sako nescioms negalima atsakyt ne...
![]()
![]()
![]()
daryt nebijai, o vaziuot bijai????
Tik imi vyra uz ciuprynos ir i poliklinika
net siandien gali suspet turbut
Vikte parašė:
Ziuriu Viltele ir tu nesulauki mmm.Oi kaip butu gerai, kad aplankytu tave tas dziaugsmelis![]()
Nesulaukiu...nenoriu ju sulaukti, bet zinai kaip su jomis buna
kazko per daug nesitikiu
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai