icevice parašė:
jega,tada ir mazajam reiks uzsakyt tos firmos
nes bent kiek skaiciau man sudetis labai patinka
![]()
jo,jie lb naturalus
icevice parašė:
jega,tada ir mazajam reiks uzsakyt tos firmos
nes bent kiek skaiciau man sudetis labai patinka
![]()
jo,jie lb naturalus
muotriska parašė:
jo,jie lb naturalus![]()
mes irgi naudojam weleda
vaidulkka parašė:
mes irgi naudojam weleda![]()
na va kaip saunu
nes galvojau kokius cia mazyliui kremukus ir prausimosi priemones pirkti.o vakar vyras kaip tik vitaminus per interneta pirkosi,tai uzmaciau kad ir mazajam ten kazka siulo
bet galvoju reik pirma pasiklausinet,o po to pirkt
icevice parašė:
na va kaip saununes galvojau kokius cia mazyliui kremukus ir prausimosi priemones pirkti.o vakar vyras kaip tik vitaminus per interneta pirkosi,tai uzmaciau kad ir mazajam ten kazka siulo
bet galvoju reik pirma pasiklausinet,o po to pirkt
![]()
o tai yra sampuniukas weleda ar koks aliejukas i vonia pilamas?
as tai tik nuo striju turiu aliejuka
muotriska parašė:
o tai yra sampuniukas weleda ar koks aliejukas i vonia pilamas?as tai tik nuo striju turiu aliejuka
![]()
yra visko man rodos
ir muiliukas, ir sampuniukas,ir kremukai
nueik i bodykind puslapiuka,ten kaip ir tokia internetine vaistine,gal ka issirinksi
muotriska parašė:
o tai yra sampuniukas weleda ar koks aliejukas i vonia pilamas?as tai tik nuo striju turiu aliejuka
![]()
as pagrinde naudoju losjona po maudyniu,reikes dar sampuno nupirkti. Pas juos visko yra, gali pasiziuret www.weleda.co.uk
neprapuolus, pas gydytoja laksciau, kazkoks spuogas ant siknos atsirado, vakar besededama iplesiau ji, tai kraujas begti pradejo, vyras zvnege kol tinti nepradejo
Tai begau i poliklinika, gydtojos ieskot, visa raudona is gedos, kad cia tokioj vietoj atsirado, kelnes teko mautis, tai dabar negaliu sedeti,vaistus tepu, turi nudziuti jis man
icevice parašė:
ale kur indriukstis prapuoleskiba internetas koks nusprogo
![]()
aha ir as ta pati pagalvojau kur ji pradingus
indriukstis parašė:
neprapuolus, pas gydytoja laksciau, kazkoks spuogas ant siknos atsirado, vakar besededama iplesiau ji, tai kraujas begti pradejo, vyras zvnege kol tinti nepradejoTai begau i poliklinika, gydtojos ieskot, visa raudona is gedos, kad cia tokioj vietoj atsirado, kelnes teko mautis, tai dabar negaliu sedeti,vaistus tepu, turi nudziuti jis man
![]()
oj tu cia prajuokinai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai