angeliukee parašė:
va kaip saunu ;)
Tik bijau prasikalbeti,kad mano vyriskis netaptu toks aktyvus
o va dabar pavalgo vaikiukas,pasidairo ir miega
tai man relaxas,atostogos,galiu ir prie kompo pabuti
angeliukee parašė:
va kaip saunu ;)
Tik bijau prasikalbeti,kad mano vyriskis netaptu toks aktyvus
o va dabar pavalgo vaikiukas,pasidairo ir miega
Neringa84 parašė:
Tik bijau prasikalbeti,kad mano vyriskis netaptu toks aktyvuso va dabar pavalgo vaikiukas,pasidairo ir miega
![]()
mano tai jau didelis tai padykes visur eis viska ims
grynas gyvsidabris nenusedi vienoj vietoj
Mano didzioji tai buvo iki siol savarankiska mergina bet atsiradus broliui greitai pavirto mazesne uz broli...
Nuo mazu dienu buvo uch mergaite ejo kaip tankas,verte viskas,sakiau ne mergaite o berniukas... Pagaut neidavo bega,krenta,stoja toliau bega... paverkdavo parpuolus bet paskui suprato kad niekam nebeidomus jos verkimai ir nustojo verkti... nes budavo jei parkrenta ir niekas nemato tai atsistoja ir toliau begioja o jei kas pamato iskarto fanfaros,riksmas klyksmas
salele2 parašė:
o as tai pirmai iskepiau blynu mazius uzsimane,o dickis dabar plauna bliudus![]()
![]()
kaip smagu, kad pagalbininku turi. kaip nusiteikus rytojui?
giedrerim parašė:
kaip smagu, kad pagalbininku turi. kaip nusiteikus rytojui?
nu pagalbininkai tokie kad is antro karto isplove bliudus.o del rytojaus tai ne bijau ne nezinau kas bus nes puse devyniu busiu jau ligoninej.kazkaip nerimo ar jaudulio nejauciu
salele2 parašė:
nu pagalbininkai tokie kad is antro karto isplove bliudus.o del rytojaus tai ne bijau ne nezinau kas bus nes puse devyniu busiu jau ligoninej.kazkaip nerimo ar jaudulio nejauciu
bet vis tiek jau bent kazka pades
giedrerim parašė:
bet vis tiek jau bent kazka pades
tai taip
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai