vanillasky_ parašė:
tik man nei mm nei zirniukairyt ar poryt darysiu ov testa
![]()
pranesk, kap seksis testu darymas
kiek darysi testuku?
daug uzsitavarinai?
vanillasky_ parašė:
tik man nei mm nei zirniukairyt ar poryt darysiu ov testa
![]()
pranesk, kap seksis testu darymas
kiek darysi testuku?
daug uzsitavarinai?
spurga_e parašė:
Anakonda, cia turbut nuo arbateliu, gal jos kazka reguliuoja tvarko?mano irgi tokia krutine papilnejusi bet OV mano tik sekmadieni, o gal kazkas ten pas tave ivyko teigiamo?
Gal ir nuo arbateliu gali butui pagal raudonaji kalendoriu OV man turejo buti vakar bet nezinau....
xaciux parašė:
o man is vis i kalendoriu neleidzia i eit nesuprantu![]()
kaip suprasti neleidzia ka raso?
O as tai vis dar laukiu savo mmm, jos turi pagal viska pasirodyti ketvirtadieni, bet itariu kazkodel, kad si menesi ateis anksciau, nes jauciu jau toki nemalonu jausma pilvo apacioj ir nugaroj ir pati tokia kaip apsvaigusi siek tiek vaikstau, kazkoks sleikstulys burnoj... Pas mane tai isvis pries menesines buna kaip per nestuma, as ir i tualeta lakstau tada daznai ir uzuodziu viska kaip suo ir kazkokius skonius keistus jauciu, o krutine mano tai isvis istinsta taip, kad net visu dydziu padideja... o apie nervus isvis net kalbet negaliu, apsiverkiu del bet kokio menkniekio
spurga_e parašė:
Juk sako kad ov data buna skilrtingai vienoms po mmm kitoms pries mmm kitoms per viduri net vaisingumo specai sako kad bt matavimas netikslus nes ov parodo jau po....o tiksliausias budas ov testukai, as juos sudeginau zidnyje ana savaite:)))))
O kodel tu juos sudeginai?
As tai manau kad OV testukai pats patikimiausias budas norint pastoti
Uzkniso viskas sakau bus tai bus nebus tai nebus
nes jau bt matavimas ov matavimas salaviju ir visokios kitokios arbatos, galvoju nu nesamone yra kitu dalyku del kuriu galva sukti o dabar viskas planavimas planavimas.pasukiau mintis kitur ir vis tiek save pagaunu galvojant kada myletis....bet si karta tikrai taip nedarysiu tik kada bus noras abiems
Zinot mergytes, prisiminiau kai ka
kai pries kokius metus vaiksciojau pas viena gydytoja (del moterisku bedu), tai ji man liepe ateiti pasidaryti tyrimus (paimt tepineli is maksties, gimdos ir slapimo taku), ir sake ateiti menesiniu 4-6d arba po mmmm kelios dienos, nes tada buna atsiverusi gimda. Tai isvados tokios, kad tuo metu yra didele tikimybe pastoti
del to cia kaikurios ir sake, kad pastojo butent mmm pabaigoj
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai