nagle parašė:
o tai kaip tu nori su jais pastoti nesupratau?tai nusiemusi turi praeiti kazkiek laiko kad galetumei pastoti,nors yra atveju kad greit kitos pastoja.tai je…
Kad mmm lengvesnes butu gine israse
nagle parašė:
o tai kaip tu nori su jais pastoti nesupratau?tai nusiemusi turi praeiti kazkiek laiko kad galetumei pastoti,nors yra atveju kad greit kitos pastoja.tai je…
Editutia parašė:
Na as pati nenaudojus jokiu kontraceptiku,bet esu girdejus,kad kitom net puse metu prireikia kol vel susitvarko ciklas, nes naudojant konraceptikus hormonus tvarko …
Nebenaudoju ju reiks laukt gal aplankys dziaugsmelis:/
lejiuka parašė:
Nebenaudoju ju reiks laukt gal aplankys dziaugsmelis:/
tai jei nori pastoti tai turi ju visai nebenaudoti,turi organizmas atsisatyti.o kokius tyrimus dareisi?
lejiuka parašė:
Tos ginekologes visada juos kisa. As net apsipykau su ja del kontraceptiku. Sakau nereik man ju. Sako o jeigu pastosi? Sakau nu ir gerai kad pastosiu. Tai buvo labai nepatenkinta.
nagle parašė:
tai jei nori pastoti tai turi ju visai nebenaudoti,turi organizmas atsisatyti.o kokius tyrimus dareisi?
Visus dare ir kaklelio ir gimdos is tikro daug.. suradau labai gera gine usoniene
Modute89 parašė:
Tos ginekologes visada juos kisa. As net apsipykau su ja del kontraceptiku. Sakau nereik man ju. Sako o jeigu pastosi? Sakau nu ir gerai kad pastosiu. Tai buvo laba…
taip taip mano buvusi gine visad labai viska kisdavo ....
lejiuka parašė:
Visus dare ir kaklelio ir gimdos is tikro daug.. suradau labai gera gine usoniene
bet kiek suprantu hormonu netyre?bet kiek suprantu tai dar nedauk planuoji pastoti ,nes naudojais pleistriukais?ar pasakei jei kad planuoji pastoti,ka ji tau pasiule daryti?
nagle parašė:
bet kiek suprantu hormonu netyre?bet kiek suprantu tai dar nedauk planuoji pastoti ,nes naudojais pleistriukais?ar pasakei jei kad planuoji pastoti,ka ji tau pasiul…
Apie 3 men planuoju ..pasiule per daug neplanuot atsipalaiduot pasake kokius vitaminus gert ka valgyt kaip kuna ruost
lejiuka parašė:
Apie 3 men planuoju ..pasiule per daug neplanuot atsipalaiduot pasake kokius vitaminus gert ka valgyt kaip kuna ruost![]()
na teisingai pasake,dar nedauk praejo,kai kunas pasiruos po kontraceptiku ,turetu pavykti
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai