@gnetuk parašė:
oj net nzn,netikrinu,nes nemoku![]()
cia ginekologas nustato :). nes mano problema yra per mazas jos storis, todel zirniukui yra sudetinga uzsikabinti.
@gnetuk parašė:
oj net nzn,netikrinu,nes nemoku![]()
cia ginekologas nustato :). nes mano problema yra per mazas jos storis, todel zirniukui yra sudetinga uzsikabinti.
vuxi parašė:
Labas rytaskaip jum atrodo ar as is didelio noro matau tai ko nera, ar ir jus matot? Cia NT sio ryto
Matau
tikiu kad realiai dar geriau matosi
vuxi parašė:
Labas rytaskaip jum atrodo ar as is didelio noro matau tai ko nera, ar ir jus matot? Cia NT sio ryto
o jum mmm jau veluoja ar dar iki mmm parode tastas
?
vuxi parašė:
Matyti vaiduokliukas
Kelinta cd? Jeigu viskas gerai su nd, tai juostelė turėtų tik ryškėti
Sėkmės!
vuxi parašė:
as tai matau kazka
111baby parašė:
o jum mmm jau veluoja ar dar iki mmm parode tastas?
Su mm tai idomiai gaunasi
mano ciklas iprastai 29-31 CD, siandien jau 36 CD, bet sy cikla OV buvo tik 23 CD ( cia OV testukas parode) tai realiai siandien 13 DPO. Eina sau, rankos dreba...
111baby parašė:
galvoji ir man gali taip but?nes siaip manes mintis irgi nepaleidzia,kad po gimdymo kazkas jau nebetaip
vuxi parašė:
Su mm tai idomiai gaunasimano ciklas iprastai 29-31 CD, siandien jau 36 CD, bet sy cikla OV buvo tik 23 CD ( cia OV testukas parode) tai realiai siandien 13 DPO…
tai jeigu tau niekad neveluodavo,tai jau psio,galesi vyrui naujametine dovana iteikt
@gnetuk parašė:
tai jeigu tau niekad neveluodavo,tai jau psio,galesi vyrui naujametine dovana iteikt![]()
![]()
![]()
na koki karta kita metuose budavo velavimu... bandau pas gine siandien pakliut ir kraujuko tyrima pasidaryt, nenusiraminiu kitaip
vuxi parašė:
na koki karta kita metuose budavo velavimu... bandau pas gine siandien pakliut ir kraujuko tyrima pasidaryt, nenusiraminiu kitaip![]()
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai