aidee parašė:
Mes juos geriam nuo praeito rugsėjo, su pertraukom, ligu pastebimai mažiauneaišku ar vaikai didesni, ar tikrai padeda
Obstrukcijų, mažajam pavasarį nebuvo tf…
o kokios firmos kordisepsa gerete?
Daugumai astma sergančių vaikų pirmieji ligos simptomai pasireiškia sulaukus 5-ojo gimtadienio. Skaityti
visą straipsnįaidee parašė:
Mes juos geriam nuo praeito rugsėjo, su pertraukom, ligu pastebimai mažiauneaišku ar vaikai didesni, ar tikrai padeda
Obstrukcijų, mažajam pavasarį nebuvo tf…
nado parašė:
Mes gėrėm iš teens, ten kapsulėm, dabar turiu išvis iš vaistiėns nusipirkusi. Nes vaistinėi jis netoks brangus, bet manau silpnesnis.
Apie kordisepsą aš esu girdėjus jau labai senai
esu buvus prieš kokius 5 metus ir seminaruose teens :D, bet ilgą laiką kažkaip vaikams nesinorėdavo duoti ( nes ne iš vaistinės kažkaip man būdavo baisu) , nors yra buvę, kai vyrėsnelis buvo mažas apsikrėtė roto virusu, labai blogau jautėsi jau ruošėmės į ligininę, ir kažkaip va turėjau namuose to grybo (pati gėriau tada) ir sudaviau dvi kapsules, vaikutis užmigo atsikėlė be temperatūros
sako mama duok manų košės
taip po truputį ir praėjo rotas
O šį rudenį jo griebiamės, nes jau nežinojau kaip stiprint imunitetus
vyresnį anginos pult pradėją buvo, mažesnį obstrukcijos
tai tfu tfu iki pavasario ištempėm be antibų
.. Aš tirkai nežinau ar jis išgydo astmą, man rodos jis tik sustiprina imunitetą. nes jį pristatinėja kaip imunostimuliatorių. Tai va.
aidee parašė:
Apie kordisepsą aš esu girdėjus jau labai senaiesu buvus prieš kokius 5 metus ir seminaruose teens :D, bet ilgą laiką kažkaip vaikams nesinorėdavo duoti ( nes n…
as internete, aisku rusu kalba, radau kursa siu papildu, ka reiketu vartoti sergant astma, ten ne tik kordisepsas, bet ir kiti papildai. Bet kaip sakau ten kursas sudarytas ir dozavimas. Noreciau pabandyti, bet ar cia ne vien pinigu plovimas - merketingas
kainos tai oho, vien kordisepsas 50 euru
Taip jis labai brangus, ir kai du vaikai labai greit ištirpsta :(, ligos metu po pora kapsulių dudoavau
tai pigėliai vaja tik plaukia
tik mes visą žiemą negėrėm kitokių vitaminų, tik šitą grybą, o dabar pabandžiau iš vaistinės nusipirkti
tai 100 tablet. -14 Eur. tik man rodos jis silpnesnis :). Plius dar iš užsienio atsiūstą nusipirkau
nba vasarą manau išvis negersim jo
valgysim uogas
Dar va psichologijos žurnale radau tokį įdomų ligų psichologinį aiškinimą (kodėl kyla ligos) ASTAMA - vaikai astmininkai tai dažniausia jautrios sąžinės vaikai, jie už viską prisiima kaltę, kartais astma kyla kai šeimoje slopinami meilės jausmai, draudžiama verkti. Astmą, problemas dėl plaučių sukelia nemokėjimas arba nenoras gyventi savarankiškai, gyvenimo erdvės trūkumas. pasitikėjimas žmonėmis yra svarbus pschologinis veiksnys padedantis sveikti.
Tai va čia dėl idomumo
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai