nado parašė:
Sakalinskas cia LOR is Santariskiu?
Taip, jis vienintelis, kuris iškart įtarė refliuksą, o mes ne pas vieną lor lankėmės.
Daugumai astma sergančių vaikų pirmieji ligos simptomai pasireiškia sulaukus 5-ojo gimtadienio. Skaityti
visą straipsnįnado parašė:
Sakalinskas cia LOR is Santariskiu?
Taip, jis vienintelis, kuris iškart įtarė refliuksą, o mes ne pas vieną lor lankėmės.
marijukas9 parašė:
o jums ka nuo refliukso skyre?gal gastrotus toki?nes mes ji gereme ir vis tiek kosejam, todel atmete refliuksa, ir patvirtino astma.
nado parašė:
o jums ka nuo refliukso skyre?gal gastrotus toki?nes mes ji gereme ir vis tiek kosejam, todel atmete refliuksa, ir patvirtino astma.
Nexium ir refluxaid. Mums tyrimą atliko videoendoskopu, kuris parodė erozinį refliuksą. Siūlė gastrotuss arba refluxaid, pasiskaičiau, kad gastrotuss daug kam netinka, nepadeda, dėlto pasirinkau refluxaid,pirmą sav pakosciojo, bet poto nustojo. O šiaip skaičiau, kad jei vaistai nepadeda - operuoja,taip kad tai nereiškia, kad vaikui ne refliuksas.
marijukas9 parašė:
Nexium ir refluxaid. Mums tyrimą atliko videoendoskopu, kuris parodė erozinį refliuksą. Siūlė gastrotuss arba refluxaid, pasiskaičiau, kad gastrotuss daug kam netin…
bet mums alergine sloga yra ir alergija dulkiu erkem, tai daktarai sako kad mums ryski alergine astma ir jokiu abejoniu cia negali kilti, nes man turbut kaip ir kiekvienai mamai viduj kirba mintis, o gal vis delto ne astma...
nado parašė:
bet mums alergine sloga yra ir alergija dulkiu erkem, tai daktarai sako kad mums ryski alergine astma ir jokiu abejoniu cia negali kilti, nes man turbut kaip ir kie…
Mano vaikas irgi alergiskas dulkiu erkutem,ir kadangi del kosuliu budavo parasyta,kad bronchitai,pasake,kad astminis bronchitas.Atlikus tyrima del refliukso, Sakalinskas pasake,kad labai abejoja del astmos,bet ta pasakyt gali tik pulmonologe.Ji pasake,kad reik stebeti,nes tyrimo,kuris patvirtintu, kad yra astma-nera.tiesiog mum ja diagnozavo tik delto,kad knygutej irasyti dazni bronchitai,kurie budavo del kosulio,o kosulys kaip paaiskejo buvo del refliukso.Beto, homeopate mum sake,kad greiciausiai refliuksas sukele alergiją...Kadangi mum tyrimas parode,kad refliuksas,mes gydomes nuo jo ir mum padeda.o kai gerem vaistus nuo astmos sirgo kas 1-1,5 sav kaip ir anksciau.
marijukas9 parašė:
Mano vaikas irgi alergiskas dulkiu erkutem,ir kadangi del kosuliu budavo parasyta,kad bronchitai,pasake,kad astminis bronchitas.Atlikus tyrima del refliukso, Sakali…
Labai idomu. Reiks uzklausti savo pulmonologes del galimo refliukso ir sito tyrimo. Nes alergiju kol kas nenustato jokiu, o vaikas vis kosti.
marijukas9 parašė:
Mano vaikas irgi alergiskas dulkiu erkutem,ir kadangi del kosuliu budavo parasyta,kad bronchitai,pasake,kad astminis bronchitas.Atlikus tyrima del refliukso, Sakali…
o mums vaistai nuo astmos padeda, beto apejau apie 6 skirtingus pulmonologus( kad pati isitikinciau ar tikrai jai astma) ir visu nuomone sutapo.
nado parašė:
o mums vaistai nuo astmos padeda, beto apejau apie 6 skirtingus pulmonologus( kad pati isitikinciau ar tikrai jai astma) ir visu nuomone sutapo.
vadinasi taip ir yra,kadangi musu atveju vaistai nuo astmos nepadejo,mes toliau ieskojom priezasties,ir aciu dievui ja radom.
nado parašė:
mamos, gal kas esate bandziusios kordisepso papildus gydant vaikui astma ar alergija?
Mes juos geriam nuo praeito rugsėjo, su pertraukom, ligu pastebimai mažiau
neaišku ar vaikai didesni, ar tikrai padeda
Obstrukcijų, mažajam pavasarį nebuvo tfu tfu....
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai