kenkeja parašė:
sveikutes, as ciakankinuos zinokit, ziauriai viduriai uzkietejo, jau gal 5d. kai rimtu tulike nebuvau ir net +4kg nuo to. esu nevilty
valgyk slyvu pramus
kenkeja parašė:
sveikutes, as ciakankinuos zinokit, ziauriai viduriai uzkietejo, jau gal 5d. kai rimtu tulike nebuvau ir net +4kg nuo to. esu nevilty
valgyk slyvu pramus
kenkeja parašė:
Na žinok man padeda kivi arba slyvos bet kokiu pavidalu.. ir išvis bet ką kas minkština - daaaauuug vandens gerk, kartais padeda bent jau man kava ryte... tikiu kad bėda.. tik nesistenk per prievartą, nes jau turiu nėštukių bėdą - hemorojų.. gerai kol dar neskauda, bet nesmagu kad neaišku kas bus toliau ir kaip su juo tvarkytis....
ppuppsica - Šiauliai - 08 18 parašė:
Na žinok man padeda kivi arba slyvos bet kokiu pavidalu.. ir išvis bet ką kas minkština - daaaauuug vandens gerk, kartais padeda bent jau man kava ryte... tikiu kad bėda.. tik nesistenk per prievartą, nes jau turiu nėštukių bėdą - hemorojų.. gerai kol dar neskauda, bet nesmagu kad neaišku kas bus toliau ir kaip su juo tvarkytis....![]()
oi oi oi hemarojus,gerai kad as neturejau...
Jolancike parašė:
oi oi oi hemarojus,gerai kad as neturejau...
na dar neskauda man, bet nesmagu...
reiks per sekantį vizitą gydytojos pasiteirauti apie tai...
kenkeja parašė:
snd slyvu nektaro prigeriau ir nieko, na ryt eisiu pas gine zesiu ka ta pasakys. baisiausia tai kad tiek svorio i pliusa, tai velniu gausiu belenkiek jauciu.
man ankščiau kai užsilaikydavo, net papilvę skaudėdavo... pradžioj nesupratau kodėl, bet išėjus į tualetą ir rimtam reikalui - iškart praeidavo visi skausmai...
ppuppsica - Šiauliai - 08 18 parašė:
man ankščiau kai užsilaikydavo, net papilvę skaudėdavo... pradžioj nesupratau kodėl, bet išėjus į tualetą ir rimtam reikalui - iškart praeidavo visi skausmai...![]()
tai va butent, kad jau net skaudet pradeda, jausmas ner malonus
Allina parašė:
Ka mamos veikia?
kaip ir nieko, laukiu Rusų su lenkais žaidimo futbolo
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai