oodetaa parašė:
deda
Mat kaip, nes draugė norėjo Mirenos, bet jai ginekologę kitą rekomendavo, nes ji maitina
oodetaa parašė:
deda
Mat kaip, nes draugė norėjo Mirenos, bet jai ginekologę kitą rekomendavo, nes ji maitina
ataka parašė:
As maitinau ir man idejo.vaikui buvo 3 menesiai nepilnai.
tendencija parašė:
Isidejau kai vaikui buvo 3,5menpradžioje nebuvo nes maitinau juk ilgai,o poto ir niekad nebuvo,viena kart laasiukas buvo neaišku nuo ko ir viskas
užtat išsig…
as isidejau mirena kai vaikui buvo apie 5 menesius, taip pat dar maitinu, gal del to , kad maitinau ir maitinu dar nebuvo jokiu tepliojimu visai....po menesio po idejimo 2 dienos buvo pasirode kraujoi, manaiu prasides tepimas, bet jis liovesi, ir iki siol nieko, nzn kaip bus kai nustosiu maitint
tikiuos neprades tepliot kaip ir tau. nes dabar tai super!!! drauge vargo 3 men su tepliojimu, o as nzn ka tai reiskia.
ataka parašė:
O Mirena deda kai mama maitina ?
deda, mirenoje nera didelis kiekis hormonu kurie kenktu zindomam kudikiau
tendencija parašė:
Maitinau 1.5m ir mirena tikrai nekenke juk ji gimdoj ;)
Kad ji gimdoje. Žinau kad fiziologiškai netrugdo maitinti
tik dėl išsiriamų hormonų gal nerekomendavo ir tiek, kangi su tuo nesusidūriau negaliu komentuoti.
mane prieš 4d aplankė mėnesinės, gausumas kaip ir prieš nestumą buvo, dienų skaičius taip pat
Nerekomendavo deti del galimos perforacijos (gimdos pradurimo) maitinancioms, ypac pradzioje po gimdymo gimda susitraukineja maitinant, tai jei ji nedidele, visokiu bajeriu gali pasitaikyt. Del to spirales nerekomenduoja deti ankciau kaip 6-8 sav. po gimdymo, kai jau viskas ten susitraukia. O siaip deda, nes to hormono patenkia tik 0,1% i piena, tai nera reiksminga doze. As taip pat maitinu
Sveikos, aš turiu jau 2 metai. Buvau laiminga iki šiol. Atsirado žymūs gimdos kaklelio pakitimai, prieš 2 sav.paėmė biopsiją laukiu atsakymų, ir jei bus hormoninės kilmės pakitimai, tai galėsiu "dėkoti " mirenai už gimdos kaklelio vėžį... dar neišsiėmiau, laukiu atsakymų, bet ko gero imsiu lauk ir daugiau jokių hormoninių kontraceptinių....
oodetaa parašė:
Sveikos, aš turiu jau 2 metai. Buvau laiminga iki šiol. Atsirado žymūs gimdos kaklelio pakitimai, prieš 2 sav.paėmė biopsiją laukiu atsakymų, ir jei bus hormoninės…
O kokie buvo pozymei kad sugalvojot darytis biopsija?
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai